برعکس خیلیا ک میگن شوهرامون ممیزارن بیرون ارایش کنیم شوهرمن برعکسه میگه خوشپوش ارایش داشته باش من گاهی بهش میگم ببین این رژ زدم چقد تیرس چقد برای اون مرد توخیابدن خیره کنندس ! بدت نمیاد میگه اون مرد روزی صدبار اینارو دیده الان کسی بی ارایش نی من موافق نیستم ولی خوب از سر اجبار ارایشو دارم همیشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگر همه خانومها پوشیده بودن مردها نمیتونستن چشم چرانی کنن و هیز باشن و زن خودشون رو با بقیه مقایسه ک ...
درود بر شما
ای کاش همه زنها اینقدر مطالعه و آگاهی داشتن
خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید میشود
برعکس شوهر من دوس داره عین دیوونه هابرم بیرون ک کسی نگام نکنه
این دقیقا عین شوهر منه
چن ساله میخام برم بیرون عین گداها میرمتا بخوام به خودم برسم میگه برا مردم خودت درست میکنی خداروشکر دوماهی میشه به خودش اومده اونم بخاطر خنده و حرف برادرزادهاش بود که به سووضعم خندیدن