2777
2789
منم به همین فکر میکردم ولی اگه خوشش بیاد

بهش نده

قبحش شکسته میشه. فکر میکنه هر وقت دلش خواست میتونه جلوت بکشه.

بعدم جلو تو سیگار بکشه. با رفیقاش بد تر سیگار امتحان میکنه.

ولی اگه بدونه سیگار برات خط قرمزه نهایت پیش رفیقاش یا بیرون یواشکی امتحان کنه ولی حداقل میدونه چیز بدیه و سراغ بد تر از اون شاید نره.

بعدم اگه میخواید نکشه خودتون اول باید بزارید کنار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی همسرت از بوش متوجه نمیشه؟

وقتی خونه نیست دم پنجره میکشم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
بهش ندهقبحش شکسته میشه. فکر میکنه هر وقت دلش خواست میتونه جلوت بکشه.بعدم جلو تو سیگار بکشه. با رفیقا ...

دقیقا حرفی که روانشناسا میزنن همیشه باید یه حریمی بین پدر و مادر و فرزند بمونه که بچه رو از خیلی چیزا دور کنه . ماها وقتی اون حریمه رو حس میکردیم بیرون خونه هم خیلی کارا رو نمیکردیم 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

برام جالبه واقعا من هیچوقت کنجکاو نبودم سیگار و امتحان کنم همیشه هم از اونایی که سیگار میکشن متنفرم شما هم خواهش میکنم چون مادر هستی حداقل این عادت نکبت و ترک کن

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺