2777
2789

من ندادم بهش و ازش خواستم اینکارو نکنه و من که اینکارو میکنم اشتباهه و جام جهنمه

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خودت بده امتحان کنه بفهمه چیز خاصی نیس تا اینکه از دست غریبه بگیره یا قایمکی دور از تو امتحان کنه و درگیرش بشه 

من نوجون بودم قلیون رو داداشم داد گف امتحان کن 

سیگار هم پسرداییم داد گف هر چقد میخای بکشی جلو خودمون نه غریبه 

بعد اون یه باری ک بهم دادن امتحان کنم یه بار هم طرف این چیزا نرفتم 

پسرمن ۱ونیم سالشه من و همسرم سیگاری ایم (همسرم نمیدونه منم میکشم)میدونه شاید گاهی تفریحی میکشم 

گاهی وقتا میاد از دستم بگیره چپ نگاش میکنم میره 

بنظرم کنارشون نکشی بهتره چن سالشونه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
چند سالش بود عزیزم ؟سیگار ؟

اره سیگار 

15سالش بود من بهش فهموندم که اون مسیر زندگیشو انتخاب میکنه ولی اینکارو نکنه بهتره

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

دختره بچت عزیزم ؟

بله الان 20 سالشه و فقط قلیون میکشه