2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 67 پست
ازویژگی های خوبشم بگومنم دارم جدامیشم...

خیلی مهربونه 

تلاشگر هست ولی نه همیشه 

دست و دلبازه 

خوش خنده 

اهل سفر و تفریح 

اصلا عیب و ایراد نمیگیره و غر غرو نیست 

چرب زبون هم هست کمی 

پیش خانوادش در ظاهر که پشتم بود 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی دلم گرفته من دوسال عقد بودم جنگیدم به امید درست کردنش ولی نشد ...یکم ترس دارم از روزی که پدرم با ...

دلتنگی ک هست صددرصد ولی عزیزم اگر بدرد نمیخوره الان شوهرت چند وقته دیگ پدر بچه هات اون وقت میگن چرا مارو ب دنیا اوردی با همچین پدری سخته ولی از پسش بر میای

فقط خیانت و اعتیاد رو دلیل قطعی طلاق میدونن تازه همونم یه سری راهکار داره...اگه هنوز دوسش داری، یعنی ...

دوست داشتن مهم نیست کاهی عقل و دل یکی نیستن 

مغزم میگه این آدم ارزش یک هفته زندگی هم نداره 

دلم میگه فرصت بده 

دلتنگی ک هست صددرصد ولی عزیزم اگر بدرد نمیخوره الان شوهرت چند وقته دیگ پدر بچه هات اون وقت میگن چرا ...

مادرم همینو میگه 

میگه این آدمی که ما دیدیم چند وقت دیگه مسولیتی بیشتر بشه سر به کوه بیابون میذازه

خیلی مهربونه تلاشگر هست ولی نه همیشه دست و دلبازه خوش خنده اهل سفر و تفریح اصلا عیب و ایراد نمیگیره ...

چه خوب ببین یه کم بهش فرصت بده 

شوهرمن هیچوقت بامن بهش خوش نمیگذشت اصلاهیچ خوبی نداشت کلکسیون بدیها

درکت میکنممن زندگیم خداروشکر الان خیلی خوبه منم عقدمدقیقا امسال دومین سالگرد عقدمون بودولی من یه هفت ...

نهایتا یه مدت جمع می‌کنه عزیزم این آدم یه عمر اینطوری تربیت شده 😔

چه خوب ببین یه کم بهش فرصت بده شوهرمن هیچوقت بامن بهش خوش نمیگذشت اصلاهیچ خوبی نداشت کلکسیون بدیها

دوسال مدام فرصت خواست و دادم ... اینقدر فرصت دادم که دیگه حالم از کلمه درستش می‌کنم و ببخشید و حلش میکنم قول میدم و قسم میخورم به هم میخوره 

یادت باشه هیچکسی درست نمیشه تغییر نمیکنه به امید تغییر وارد هسچ رابطه ای نشو به قول دکتر هلاکویی ادم ...

بله اینو درک میکنم کاملا دوسال به امید تغیر صبر کردم 

دوسال مدام فرصت خواست و دادم ... اینقدر فرصت دادم که دیگه حالم از کلمه درستش می‌کنم و ببخشید و حلش م ...

ینی پولاشو خرج می‌کنه ولخرجه؟

خودتون نمی‌تونید مدیریت پولاشو بدست بگیرین 

یا پولش کفاف نمیده؟

نه امشب باهاشون درمیون گذاشتم تصمیمم رو پشتم هستن تشویقم هم کردن اتفاقا موافق بودن گفتن ما هم نظرمون ...

چه خوب که پشتتن من گفتم توعقد جدابشم هیچ کدوم گردن نگرفتن نه مادر نه پدر نه برادر 😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ینی پولاشو خرج می‌کنه ولخرجه؟خودتون نمی‌تونید مدیریت پولاشو بدست بگیرین یا پولش کفاف نمیده؟

اصلا به دست من نمی‌رسه که بخوام مدیریت کنم 

اینقدر او کسب و کارش بی ملاحظه و بی حساب کتاب دخل و خرج داره که مدام کم میاره و قرض می‌کنه تا حقوق میگیره قرض میده همش