2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی به دوطرف داره

طرز تفکرتون

من الان10سال کوچیک ترم خیلی بی حوصله تر از اونم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

مخالف خوشم نمیاد چون یک دهه همدیگه درک نمیکنن 

اون بک دهه دیگ طرز فکرش اون یک دهه یعدشم به نظر هر چی اختلاف کمتر باشه بهتره من دوست ندارم سن زیاد شوهر  قبلیم ۱۰ سال تفاوت داشتیم 

من خودم نظرم ۲ تا ۵ هست چون به نظرم خیلی پخته میشه و نمیتونه شیطنتای سن منو درک کنه و گذرونده

ولی مامانم میگه مهم نیس مردا ۱۰ سالم بزرگتر باشن هنوز بچه ان و موافقه با اینقدر اختلاف

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

بنظر من اختلاف سنی مهم نیست اصلا 

مهم دوست داشتن و عشقه ببین عاشق همدیگه هستید یا نه 

و اینکه اینم مهمه اون مرد هول و زن باز نباشه سنش مهم نیست اصلا

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من و همسرم ۱۱سال و ده ماه فرق داریم .....من که راضیم ...خیلی از دوستایی که با همسن و دوسه سال بزرگتر ازدواج کردن جلوترم ، همسرمم عاقل تره...البته بستگی ب خودت و اون اقا داره ، باید دنیاتون یکی باشه یا انقدرتاثیرپذیر باشید که یکی تغییر کنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

دوستم اختلاف سنیشون۲۱ساله خیلی باهم خوبن،شوهرش همش به زنش میگه چشم،هرچی دوستم بخادبجا یدونه۱۰تا میخره براش،دوستم دیگه چی میخادهمه ی مادیاتو داره شوهرشم دوسش داره میمیره براش،کلا شوهرش میگه هرچی خانمم بگه فقط ناراحت نشه