2777
2789
عنوان

شوهرم اتیشم زده

1270 بازدید | 34 پست

خانما من ده ساله ازدواج کردم کلی به شوهرم کمک کردم حدود 18تا ربع سکه 2 نیم سکه یه باز بهش دادم ،

دو سال پیش 400گرم طلا بهش دادم 

الان خودم یه گرم هم طلا ندارم،یه ماهه دارم گریه میکنم که اگه داری عروسی داریم برام طلا بخز،هی میگه ندارم ندارم آخر گفت من 30ملیون بیشتر نمیتونم بهت بدم برای طلا😐

امروز خیلی اتفاقی حواله واریزی تو گوشیش دیدم مبلغ فوق العاده بالا بود،بعد دیدم تو واتساپ حواله برای یه بنده خدایی فرستاده اونم تشکر کرده ،دقت کردم دیدم پروفایل همون طلا فروشی هست که ازش خزید داریم ،شوهرم ازش 740ملیون طلا خریده دیروز،برای اطمینان زنگ زدم به همون طلا فروشه گفت بله طلافروشی هست،اسم کسی که شوهرم پول رو براش حواله زده بود گفتم ،گفت خودم هستم 

دارم آتیش میگیرم،مطمئنم طلا آب شده خزیده نگه داره 

من دیشب هم بهش گفتم تورو خدا یه چیزی برام بخر می‌خوام برم عروسی گفت نهایت بتونم یه انگشتر 3گرمی بخرم ،شما جای من بودید چیکار میکزدید؟؟؟؟؟به روش میاوردید؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی مردا توی این موقعیت چیکار میکنن؟ نشون نمیدن نمیارن خبر دارن و یه نقشه‌ای میریزن که با ننه من غریبم بازی و چک دارم و افسردم و‌ اون سی تومن که دادی بر باد رفت و... وادارت کنن خودت بدی.

شوهر خودتم قبلا همین کارو کرده.

ولی زنا میگن و دعوا راه میندازن و آخرم طرف فقط وقیحتر میشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین درست میکنم.منم تازگی یه پولی بود میخواستم طلا بخرم آخرش دلم نیومد همشو‌ ساخته بخرم پنجاه گرمشو‌ساخته خریدم بقیه آب شده.خیلی مزد ساخت بالاست.به نظرم بهش بگو برید دست دو‌بخرید که هم استفاده کنی هم هر وقت خواستی بفروشی کمتر ضرر کنی

به نظرم بهش نگو همچین چیزی می دونی، چون ممکنه از این به بعد تو همه کارهاش  بیشتر مخفی کاری  کنه و دیگه هیچی به شما نگه یا ازت ناراحت بشه که چرا تو کارهای من تجسس کردی و اعتمادش بهت از دست بره،ولی روی خواسته ات پافشاری کن