من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو
مهم دوست داشتن و عشقه ببین عاشق همدیگه هستید یا نه
و اینکه اینم مهمه اون مرد هول و زن باز نباشه سنش مهم نیست اصلا
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
من و همسرم ۱۱سال و ده ماه فرق داریم .....من که راضیم ...خیلی از دوستایی که با همسن و دوسه سال بزرگتر ازدواج کردن جلوترم ، همسرمم عاقل تره...البته بستگی ب خودت و اون اقا داره ، باید دنیاتون یکی باشه یا انقدرتاثیرپذیر باشید که یکی تغییر کنه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....