2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 67 پست
نمیشه برید مشاوره بعد اگه نشد به فکر جدایی باشید

رفتیم عزیزم 

مشاور میگه سه ماه بیاد کلاس و این چیزا زندگی کردن یادش بدم بعد اگر یاد نگرفت طلاق بگیر 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

رفتیم عزیزم مشاور میگه سه ماه بیاد کلاس و این چیزا زندگی کردن یادش بدم بعد اگر یاد نگرفت طلاق بگیر

هوووف اونام که فکر جب شونن😕😕

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای وای دقیقا خانوادش گند زدن به زندگیم الان پشیمونه انقدر که من میگم بریم خونه مادرت خودش اصلا دیگه ...

ما اگه قطع ارتباط میکردیم کار به اینجا نمیکشید کههه حاضر بشیم از همه چی و خاطرات بگذریم.. حالا من از خانواده شوهرتون خبر ندارم که چقدر بد هستن! اما عنوان تاپیکای منو ببینی میفهمی چقدرررر یک خانواده می‌تونه بد باشه 

ما اگه قطع ارتباط میکردیم کار به اینجا نمیکشید کههه حاضر بشیم از همه چی و خاطرات بگذریم.. حالا من از ...

تا دلت بخواد عذابم دادن به سنگ بگم میترکه از غمم گاهی با همسرم میشینم از اون دوران اذیت کردناشون میگم هردو گریمون میگیره شما چند ساله ازدواج کردین بچه دارین  ؟؟ یا عقدین 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

سلام عزیزم

من مطعلقه نیستم 

ولی خب خیلی فکر طلاق زده به سرم 

شوهر من مسئولیت داره 

فقط یه مرد بی عاطفه و بیشعوره خسیس و بی ادب

ببین عزیزم اینکه توی عقد متوجه‌ شدی باید جدا بشی نشون میده خیلی اوضاع خرابه

چند سالتونه عزیزم

سلام عزیزممن مطعلقه نیستم ولی خب خیلی فکر طلاق زده به سرم شوهر من مسئولیت داره فقط یه مرد بی عاطفه و ...

۲۱ سالمه ...

یه آدمیه که مثل پسر بچه ۱۵ ساله فکر می‌کنه و عمل می‌کنه 

هم حرف زدنش هم رفتارش هم اخلاقش 

شبیه مرد ها نیست اصلا بار همه چی رو دوش منه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

۲۱ سالمه ...یه آدمیه که مثل پسر بچه ۱۵ ساله فکر می‌کنه و عمل می‌کنه هم حرف زدنش هم رفتارش هم اخلاقش ...

نمیتونم بهت بگم طلاق بگیر چون کار درستی نیست این حرف رو به کسی بزنی،

اما اگه تصمیم خودته به نظرم درسته

هیچ وقت قرار نیست تعغیر کنه شوهرت

دیدم اطرافم 

دو تا از نزدیکترین ادم های اطرافم همین جوری گرفتار شدن

الان با بچه در حال طلاق ان

تا دلت بخواد عذابم دادن به سنگ بگم میترکه از غمم گاهی با همسرم میشینم از اون دوران اذیت کردناشون میگ ...

من تقریبا یک سال و خورده ای هست. بچه خداروشکر ندارم و قصد هم نخواهم داشت.