2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 67 پست
اگر خانوادت میگن وای ابروم وای نه باید بمونی بسازی تا روز طلاق نگو بهشون چون پدر مادر منم عقیده داره ...

نه امشب باهاشون درمیون گذاشتم تصمیمم رو پشتم هستن تشویقم هم کردن اتفاقا موافق بودن گفتن ما هم نظرمون همینه این آدم لیاقت تورو نداره

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دروغ گو بودنشو حق داریولی چرا بی مسئولیته سرکار نمیره؟

سر کار می‌ره ولی مدیریت نداره یه پس انداز ساده هم بلد نیست همیشه ته جیبش خالی هست 

دوساله عقدیم هیچ کاری نتونست بکنه نه خونه نه عروسی تازه تو دوسال عقد نشد یبار منو بدون استرس کم آوردن ببره خرید همیشه نگران بود

نه امشب باهاشون درمیون گذاشتم تصمیمم رو پشتم هستن تشویقم هم کردن اتفاقا موافق بودن گفتن ما هم نظرمون ...

خب چ عالییییییی 

اگر بده واقعا بگیر حتما جوونی انتخاب خوبتر میتونی داشته باشی 

با آرزو بهترینا

خب چ عالییییییی اگر بده واقعا بگیر حتما جوونی انتخاب خوبتر میتونی داشته باشی با آرزو بهترینا

۲۱ سالمه 

میشه بپرسم آقا چند سالشونه چون ویژگی هاشو گفتی !ازدواج سنتی بود ؟

سنش رو نمیتونم بگم ولی بله سنتی بود 

اره بابا ی عالمه راه داری هنوزز اوو

ولی دلم گرفته 

من دوسال عقد بودم جنگیدم به امید درست کردنش ولی نشد ...

یکم ترس دارم از روزی که پدرم با پدرش میخواد صحبت بکنه و علنی بشه 

اینهمه خاطره ... شاید گاهی دلتنگش بشم 😔

به هرحال ایناشفتگی طبیعی هست حتی اگه تصمیمت درست بوده باشه 

باید روندش طی بشه ک دوبارع حالت خوب شه.

افرین ک اینقدر جنم داری ک تمین اول تمومش میکنی وپای یه بچه وسط نیس

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕
ولی دلم گرفته من دوسال عقد بودم جنگیدم به امید درست کردنش ولی نشد ...یکم ترس دارم از روزی که پدرم با ...

درکت میکنم

من زندگیم خداروشکر الان خیلی خوبه منم عقدم

دقیقا امسال دومین سالگرد عقدمون بود

ولی من یه هفته بعد عقد رفتم دادخواست طلاق دادم

بااینکه باهم ۳سال دوست بودیم تو اون یه هفته متوجه شدم کاملا بچه ننست و خانوادش هنوز هیچی نشده داشتن دخالت میکردن

بعد که دادخواست دادم خیلی ترسیدن هم خودش هم خانوادش نه بخاطر مهریه ها من حتی گفتم مهرمو میبخشم طلاقمو بده

چون هم خودش خیلی دوسم داشت هم خانوادشون کلا طلاقو بد میدونن و تو خانوادشون تاحالا کسی طلاق نگرفته بود 

خلاصه این باعث شد چنتا از بزرگاشون بیان پا درمیونی و آشتی کنیم و خداروشکر دیگه نه دخالتی هست نه بچه ننه ای 🙂

شاید شاید شاید توام اگه حرف طلاقو بیاری اگه دوست داشته باشه یکم خودشو جمع و جور کنه

متاهل🧸