2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 67 پست
چه خوب که پشتتن من گفتم توعقد جدابشم هیچ کدوم گردن نگرفتن نه مادر نه پدر نه برادر 😔😔

فدای سرت عزیزم از خدا بخواه همیشه 

اون پشت بندشو خالی نمیکنه 

مادر منم دید این مدت چقدر اذیت شدم خودش استقبال کرد از پیشنهادم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدای سرت عزیزم از خدا بخواه همیشه اون پشت بندشو خالی نمیکنه مادر منم دید این مدت چقدر اذیت شدم خودش ...

مادر من دید و دم نزد حالا گاهی میگه چی چته چرا ساکتی شیطونه میگه دهنمو واکنم بگم الان میپرسی چته😡😡

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
نهایتا یه مدت جمع می‌کنه عزیزم این آدم یه عمر اینطوری تربیت شده 😔

عاااا نمیدونم بخدا ماله من حسابی ادب شده مخصوصا همون اولم گفتم مهریه نمیخوام فقط طلاقمو بده برم به گریه و زاری افتاد

متاهل🧸

مادر من دید و دم نزد حالا گاهی میگه چی چته چرا ساکتی شیطونه میگه دهنمو واکنم بگم الان میپرسی چته😡😡

بمیرم برات .... برو با مشاور صحبت کن حتما 

من حالم خوب نیست وگرنه میگفتم با خودم دزد ودل کنی

عاااا نمیدونم بخدا ماله من حسابی ادب شده مخصوصا همون اولم گفتم مهریه نمیخوام فقط طلاقمو بده برم به گ ...

سریع خام نشو یه مدت زیر نظر بگیره شاید بازیشونه 

کسی که دوستت داشته باشه به جایی نمیرسونتت که مجبور به رفتن بشی بعد بهت نشون بده میخوادت

بمیرم برات .... برو با مشاور صحبت کن حتما من حالم خوب نیست وگرنه میگفتم با خودم دزد ودل کنی

خدا نکنه دیگه آب از سر من گذشت شما حتما یه کاری برای خودت بکن یا سر عقل بیار یا هم که ...💔

خدا نکنه دیگه آب از سر من گذشت شما حتما یه کاری برای خودت بکن یا سر عقل بیار یا هم که ...💔

من خودم خیلی ناراحتم .... نسبت بهش خیلی سرد شدم ها 

ولی بازم وقتی به خاطره هامون فکر میکنم دلم میگیره دوسااااال گذشت هعی

نتیجش شد ۱۷سال زندگی مشترک با دوتا بچه ویه زن افسرده 😕😕

منم با وجود اینکه عاشقمه و منم دوسش دارم اما بخاطر خانواده داغونش تصمیم به جدایی دارم😢 هرروز مادرشو نفرین میکنم بااین کارایی که با من کرد.

من خودم خیلی ناراحتم .... نسبت بهش خیلی سرد شدم ها ولی بازم وقتی به خاطره هامون فکر میکنم دلم میگیره ...

نمیشه برید مشاوره بعد اگه نشد به فکر جدایی باشید

منم با وجود اینکه عاشقمه و منم دوسش دارم اما بخاطر خانواده داغونش تصمیم به جدایی دارم😢 هرروز مادرشو ...

وای وای دقیقا خانوادش گند زدن به زندگیم الان پشیمونه انقدر که من میگم بریم خونه مادرت خودش اصلا دیگه نمیخواد ریخت هیچ کدومو ببینه ولی خب بهترین دوران زندگیمو ازم گرفتن زهر تنم کردن افسرده شدم 😔😔