2777
2789
دو سه سال دیگه نمیشه اون موقع مسکن خیییییلی میکشه روش، الان باید بشه ک اونم آقا بدش میاد من پول بزار ...

اگر واقعا بخوادت میشه بعدشم اگر کاری ک شروع کرده باشه ب ثمر بشینه خیلی موفق تر اینی میشه ک فقط یه خونه داشته باشه بنظرم در آمد مهمترینه

میدونم و این بیشتر میسوزونه منو ولی خب من برای دل خودم ک عاشقشم میخوام

گاهی بهتره آدم پا بذاره رو دلش، چون درنهایت باید همینکارو کنه ولی وقتی سالها از عمرش تلف شد...

اگه انتخابت اشتباه باشه، در نهایت یه روز یا ترکت مبکنه یا خودت ترکش میکنی. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعریف پولدار یا بیپول از نظر تک تک ماها متفاوته هر کی یه سطحی از رفاه رو تجربه کرده درکل اگه آینده ا ...

چ جنبه ای مثلا 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چی بگم عزیزم اینم برداشت شماست از حرف من ولی اینم بدون دو سه سال صبر ارزش یه زندگی خوب رو داره تا ای ...

مگه قراره دو سال بعد چ اتفاق خوبی بیفته ک الان نمیفته

اوضاع مملکت دنیا خرابه داره همه چی بدتر میشه الان نخریم دیگه نمیتونیم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
گاهی بهتره آدم پا بذاره رو دلش، چون درنهایت باید همینکارو کنه ولی وقتی سالها از عمرش تلف شد...اگه ان ...

از کجا بدونم اونجور ادمیه

اگر واقعا بخوادت میشه بعدشم اگر کاری ک شروع کرده باشه ب ثمر بشینه خیلی موفق تر اینی میشه ک فقط یه خو ...

عزیزم‌الان شروع نکرده ک چهار ساله تو این کاره. با ۵۰ میلیون شروع کرده بود اون زمان 

بگو من نیاز دارم🥲

همسرم عاشقم بود ولی من عاشقش نبودم صرفا خوشم میومد ازش و بیشتر انتخابم عاقلانه بود.

هیچی نداشت ، یه پسر شهرستانی که تازه بعد از نامزدیمون اومد تهران تویه مغازه تو بازار شاگرد شد 

مدلش زندگی توی لحظه‌ست .. براش مهم نیست خونه اجاره باشه یا بخره ، مهم اینه که تو لحظه کیف و حالشو خرجاشو بکنه . خدایی برای من و بچمونم کم نمی‌ذاره 

ولخرج بود ، من کنترلش کردم

من شدم مامان حسابگر ، اون شد بابای باحال

من هولش دادم کارش رو عوض کنه و بیاد توی فضای اداری

بابای من براش کار توی بانک جور کرد

زورش کردیم درسشو ادامه بده 

وگرنه براش مهم نبود

زورش کردم خونه بخره .. آنقدر براش بی اهمیت بود حتی نیومد خونه رو ببینه  گفت من سرم شلوغه نمیتونم بیام خودت و بابات برید ببینید من پولشو میدم بزن به اسم خودت

اهدافمون با هم یکی نیست و این خیلی اذیت کنند ست 

عشقو بزار در کوزه آبشو بخور

ماها همو دوست داریم ، همسرم فرق العاده‌ست . فوق العاده با جنم 

ولی چه فایده وقتی اون میخواد خرج کنه من میزنم تو حالش ، وقتی من برای آینده مون برنامه می‌چینم اون می‌زنه تو حالم

با کسی ازدواج کنید که اهدافش با اهداف شما یکی باشه 

وگرنه حرف هم رو نمی‌فهمید و خواسته های هم رو‌ درک نمیکنید 

چ جنبه ای مثلا

خانواده مهمترینه بپرس ازش بالاخره بین همه حرفای قشنگ یا دروغ ۴تا راست هم میشنوی 

تفاوت هاش از لحاظ فکری نگاهش به زندگی اینده زن 

نقطه ضعف هاش بدیهاش رو پیدا کن ببین میتونی کنار بیای،در توانت هست (خوبیها رو که همه اوکین)

اخلاقش تو ناراحتی ها بحث ها 

ادبش 

تک تک این ها رو باید انقد تو شرایط مختلف بپرسی تا به جواب درست بی ف یلتر برسی

بعد متوجه میشی از این ادم شوهر درمیاد یا نه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از کجا بدونم اونجور ادمیه

دوران دوستی بهترین زمان برای شناخته، عجله نکن برای ازدواج...خوب بشناسش، بعد

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دوران دوستی بهترین زمان برای شناخته، عجله نکن برای ازدواج...خوب بشناسش، بعد

نمیدونم من خیلی وقته باهاشم ولی نمیدونم چون ما شوخی باهم زیاد داریم نمیدونم کدومش درسته کدومش واقعا شوخی

مثلا میگه آره واقعه عقل نداشتی ک فلان خواستگار پولدارو رد کردی با خنده میگه یا من از اونا میگم عصبی میشه ک نگو از اونا

بعد تو مواقع آروم میگه واقعا خجالت میکشم ک تو رو سوار همچین ماشینی کردم

یا کلی مهربونی میکنم براش ولی بعدش میگه تو عصبی هستی اخلاق نداری نمیشه بدتر عصبی ک میشم میگه میبینی اخلاق نداری، خیلی مواقع الکی لج همو درمیاریم 

من واقعا دوسش دارم اونو نمیدونم🤧

همسرم عاشقم بود ولی من عاشقش نبودم صرفا خوشم میومد ازش و بیشتر انتخابم عاقلانه بود.هیچی نداشت ، یه پ ...

ن اونقدر ولخرج نیس عشق من

ب نظرم تو چون عاشقش نیستی اینجوری میگی

وگرنه همین خوبه ک بکی حسابگر باشه و اون یکی یکم ولخرج

ولی ن افراط و تفریط هیچکدومم

ن من افراطم ن اون

ولی هدفمون فرق میکنه تو این مورد ک میگه شاید فردا بمیرم چرا قسط خونه بدم و اینا