2777
2789
مغازه از خودشه؟درآمدش چقدرهاگه ۳ میلیارد جنس داره اوضاعش خوبه کهماشینش چیهبه نظرم میتونه بخره چند سا ...

نخیر مغازه اگه از خودش بود چرا باید بگم تنها دارایش همینقدره😐😂

ماشین هم در حد ۲۰۰ میلیون تومن 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری وقتی میخوایید ازدواج کنید امر به این مهمی به دشمن های فامیلتون و حرفی که قراره بزنن فکر می‌کنی ...

چون اونا و حرفاشون و اذیتاشون و نیش و کنایه هاشون بخشی از زندگی ما هستن 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
والا خونه نداشت و زنش شدمتعریفمون از عشق متفاوته ولی بدون کنار اونی باشی که عاشقشی خونه ایی که بعد س ...

منم عقیدم همینه و همینطور هم شد 

جنس عشق اگه فرق کنه با بقیه عشقای آبکی میشه با همه چی کنار اومد 

نخیر مغازه اگه از خودش بود چرا باید بگم تنها دارایش همینقدره😐😂ماشین هم در حد ۲۰۰ میلیون تومن

باز فکراتو بکن ببین تا ده سال دیگه میتونه بگیره یا نه

بعدم اگه اخلاقش بيست بیسته هیچ ایرادی نداره روش فکر کن

خودتو تو چاه ننداز بعضی وقتا عشق نیست وابستگیه سعی کن منطقی تصمیم بگیری

منم عقیدم همینه و همینطور هم شد جنس عشق اگه فرق کنه با بقیه عشقای آبکی میشه با همه چی کنار اومد

جنس عشق من فرق میکنه اونو نمیدونم 

ن اونقدر ولخرج نیس عشق منب نظرم تو چون عاشقش نیستی اینجوری میگیوگرنه همین خوبه ک بکی حسابگر باشه و ا ...

من به عشق اعتقادی ندارم عزیزم

زندگی واینمیسته تا ما با عشق زندگیمونو بسازیم 

من به دوست داشتن اعتقاد دارم و تلاش برای ساختن یه آینده برای بچه هامون

به نظرم همینکه احترام و حرمت خودت و خانواده‌ات رو حفظ کنه  ، خانوادش محترم باشن و از لحاظ روانی سالم 

اهدافتون هم در یک راستا باشه

بقیه‌ش درست میشه 

نمیدونم من خیلی وقته باهاشم ولی نمیدونم چون ما شوخی باهم زیاد داریم نمیدونم کدومش درسته کدومش واقعا ...

اونم دوستت داره. وقتی میگه واقعا دیوونه ای که فلان خواستگار و رد کردی، دوست داره تو ازش تعریف کنی و بگی بخاطر تو موندم و این حرفا...اگه دوستت نداشت، وقتی از خواستگارات مبگی، عصبانی نمیشد.‌ مشخصه اونم دوستت داره ولی بازم میگم این دلیل نمیشه کیس مناسبی برای ازدواج باشه. ببین جقدر میتونه تکیه گاه باشه، چقدر مسئولیت سرش میشه؟ چقدر انسانیت داره؟ از چجور خانواده ایه؟ خسیسه یا نه؟ آدم منطقی و فهمیده ای هست یا نه؟ ببین ازدواج خییییییلی پیچیده تر از اون چیزیه که فکر میکنی. انقدر بالا و پایین داره که نگم برات. تو زندگی با چالش هایی روبرو میشید که هیچوقت فکرشم نمیکردی...پس فقط دوست داشتن و عشق و عاشقی کافی نیست

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

اونم دوستت داره. وقتی میگه واقعا دیوونه ای که فلان خواستگار و رد کردی، دوست داره تو ازش تعریف کنی و ...

میدونم کافی نیست میدونم چقورررر سخته

ولی عزیزم حیلی چیزا رو فقط زیر سقف میشع فهمید ن الان 

چون اونا و حرفاشون و اذیتاشون و نیش و کنایه هاشون بخشی از زندگی ما هستن

همین دیگه 

حرف دشمن فامیل وقتی روی زندگیتون تاثیر میذاره و این عجیبه 

نباید اهمیتی به این چیزا بدی 

چون به قول خودت دشمن هستن و هر کاری کنی باز حرف میزنن

دوست عزیز، شاید چندسال پیش میشد گفت ازدواج کن و همه از صفر شروع کردن و مهم دوست داشتنه اما الان دروضعیت کنونی که معلوم نیست فردا تورم چقدر بالاتر بره بنظرم عاقلانه اس که اول به شرایط پسره نگاه کنی و چون خونه خیلی مهمه ،نداشتنش خیلی بعدها برات دردسر و مشکل خواهد بود مگراینکه خانواده ات حمایتتون کنن و بتونین به کمک اونها یه خونه تهیه کنید درغیر اینصورت ابن ازدواج به صلاحت نیست دوست من سال ۹۵ با عشقش ازدواج کرد الان هرچی درمیارن میدن به قسطای مسکن مهر که اونم معلوم نیست کی تحویل بگیرند و همیشه هم میگه من جوان و خام بودم کاش پدرومادرم مانع میشدن هرچند من مطمئنم اگه پدرمادرش هم مخالف بودن اونموقع قبول نمبکرد درضمن از منی که سنتی ازدواج کردم بدون هیچ عشقی، این خرف روبه یاد داشته باش تو اگه یه پسر خوب و منطقی و عاقل با شرایط متوسط رو به بالا انتخاب کنی به مرور زمان و درطی زندگی اگه زندگیت ارامش داشته باشه اولا عاشق همسرت  میشی دوما هیچ وقت این عشق قدیمی رو حتی بیاد هم نخواهی اورد  

میدونم کافی نیست میدونم چقورررر سختهولی عزیزم حیلی چیزا رو فقط زیر سقف میشع فهمید ن الان

انشالا خوشبخت و موفق باشی💝

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

دوتا نکته هست: اینکه براش مهم نیست صاحب خونه باشه، و اینکه به غرورش بر میخوره خونه به نام تو باشه. ا ...

ولی دوسش دارم بگو چطور قانعش کنم