2777
2789
عنوان

هنگام دفع مدفوع مقعد باید همونجور بسته باشه یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چی؟

ببین من همسرم واقعا ی چیز اضاف داشت به شدت موقع دفع درد داشت داغون میشد 

ب مدت ده شب عسل تزریق کردم با سرنگ به مقعدش و پشتش را عسل زدم الان چند ساله خیلی خوب شده اصلا میگه راحت شدم 

عسل خوب اگه داری بزن بهتر میشی 

اگه با سرنگ خواستی بزنی داخل پشتت اون قسمت سوزنیش را جدا کن یا با اون اپلیکاتورها ک برا خانوماس با اونا بزن 

یبوست که داشته باشی بعضی ها از دست استفاده میکنن تا زودتر دفع صورت بگیره. کار اشتباهی هست. باعث بیماری میشه همورویید بواسیر شقاق و.... بوجود میاد. در اولین فرصت تغذیه تون را درست کنید غذاتون کم فیبر هست. برنج تون چرب تر بخورید مخصوصا روغن زیتون، میتونید از شیاف استفاده کنید اگر میدونید الان ممکنه بیمار شده باشید تا یه وقت بدتر نشه البته با اجازه پزشک. اگر یبوست درمان نکنید مجبور به جراحی میشید. این زنگ خطر هست. آلو خیلی کمک کننده هست روزی چند تا آلو بخورید.

۳۶ چرا زخم شده قشنگ میسوزه ولی من اصلا حوصله درمان ندارم زیاد ب خودم اهمیت نمیدم

فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد منم ۱۵ ۳ ساله افتادگی روده دارم ملاحظه کردم بد تر نشده فعلا یکم فقط

ملاحظه کن عمل نکن خالم عمل کرده دیسکشو داغون شده هر چی پات کمتر باز شه ب دکتر بهتره

حالا مطمئنی شقاقه؟

یبوست که داشته باشی بعضی ها از دست استفاده میکنن تا زودتر دفع صورت بگیره. کار اشتباهی هست. باعث بیما ...

ن من دفع میکنم

ولی وسواس دارم

دست میکنم ۷ الی ۸ بار هر سری که تمیز کنم 

سر همین باد کرده دررررد و سوزشششش داره

فک نکنم مشکل خاصی پیش بیاد منم ۱۵ ۳ ساله افتادگی روده دارم ملاحظه کردم بد تر نشده فعلا یکم فقطملاحظه ...

اره بابا اصلا حوصله دکتر ندارم 

والا میگم ی هفته است اینجوری شده زخم شده ومیسوزه