2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

اگه تایپ شده س، قطره بزرگ بزرگ لطفا بذار😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بالا بری پایین بیای،اگه قسمت هم باشن، میشه جاریت😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دوستان من عقد کرده هستم و ازدواج دوممه

ازدواج قبلم حدود دوازده سال پیش اینا بود 

درنهایت بعداز دوسال بایه بچه ی چندماهه ازش جداشدم بدون مهریه و هیچی حتی جهیزیه و بچه رو دادم به خودش گفتم فقططططط طلاق بده.

دراین حد تحت فشار بودم مدتی هم بیمارستان روان بستری شدم زیاد نه ، درحد چندهفته کمتراز یک ماه

شوهرمم خیلی کم زندگی کرده زنش معتاد شده بوده بخاطر لاغری و رفتوامد بایه اکیپهایی و ... 

طلاقش داده بوده بچه هم نداره 

حالا تواون حال بد و ایامی که من تموم اینهارو میگذروندم میشنیدم که دختردایی مامانم که همسن منه و توروستاهست چه حرفایی همه جاپشت سرم میگه...

که آره این زنای تهران انقدزرنگن اولویت اخر بچشونه...

وای چه دل گندست خوشبحالش بابچه جداشده چقد بیخیالن...

آره دیگه بالاخره ادم به امیدی ازدواج میکنه به امیدی هم طلاق میگیره دوروز دیگه شوهرمیکنه از همه بهتر غصه اونو نخورید...

رفت دید شوهرش کارگره نمیصرفه برگشت...

والله بدترین مردو میشه بامحبت رام کرد سوارش شد فاطمه دلش دانشگاه میخواست و ...

این چه عادته برای پر بازدید شدن قطره قطره میگید! خوب تو که تایپ کردی همشو یه جا بزار 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

تموم اینابه گوشم میرسید و برام واقعا عجیب بود که ما حتی رفت و امدهم نداشتیم فقط توعروسیای دیگران همومیدیدیم انقد راحت صفرتاصد زندگی منو قضاوت میکرد پشت سرم حرف درمیورد

من بقیشو میگم تو اصل ماجرا رو بگو 

هیچی دیگه دوستان استارتر طلاق که گرفته این دختره که فامیلشه خیلی کرم ریخته پشت سرش حرفای مفت زده 

الان که ایشون ازدواج کرده واسه برادرشوهر استارتر عشوه میاد که بیان بگیرنش 

مادرشوهره هم همچین بدش نمی اومده 

و حالا ادامه ماجرا:

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند