2777
2789
عنوان

چرا همه چیز عوض شده مردم دیگه اون مردم باصفا قدیم نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 109 پست
چه مهارتی دوست داری؟ نظر من اینه ی مهارت یاد بگیر غیر از درس با همون ذخیره نگه دار برو کار کن بعد از ...

@مجبور    

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقران خوشبحال کسایی که خارجن خوشبحالشون چقدخوبه

هیچی صفای ایران نداره هیچ جا چهار تا فصل یکجا ندارن

مردممونم خونگرم هستن اونا سردن ی خورده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

یاد همکار اقا افتادم اونروز میگفت چرا مردم اینجوری شدن گفتیم چجوری گفت قبلا دخترا میومدن وابسته میشدن پول یا طلا له پسر میدادن سرویس جنسی میدادن عین ی زن مفت خدمات میدادن وقتیم میخواستیم دکشون کنیم نمیرفتن الان هیچکاری نمیکنن یکم محلشون نزاریم یا تلاش نکنیم میرن چه پررو و وقیح شدن دخترا چقدر جامعه بد شده !😑

خودشیفتس این همکارمون روانیه فکر میکنه پسر امیر کویته انقدر دخترا پرروش کردن 

سنشم زیاده پیر پسره مجرده بقول خودش دم به تله نداده ۳۹ سالشه ففط تا این سن دختر بازی کرده 

هیچی صفای ایران نداره هیچ جا چهار تا فصل یکجا ندارنمردممونم خونگرم هستن اونا سردن ی خورده

عوضش فوضول بقیه نیستن (بلانسبت خوبا)

هرجامیری قیافه نحس فوضولارو نمیبینی راحتی همه غریبن توکارات دخالت نمیکنن ب حق و حقوقت احترام میزارن

یاد همکار اقا افتادم اونروز میگفت چرا مردم اینجوری شدن گفتیم چجوری گفت قبلا دخترا میومدن وابسته میشد ...

تو ادرس محلس کارشو بهم بده لطفا توروخدا ازت خواهش میکنم

تا پیام بکنش تو فرغون ببرمش تو اتیش بندازم

تو ادرس محلس کارشو بهم بده لطفا توروخدا ازت خواهش میکنمتا پیام بکنش تو فرغون ببرمش تو اتیش بندازم

خیلی پرروئه قشنگ میگه دختررو وابسته کردم زار میزد دکش کردم میخنده خیلی منفوره همکارای سادرو مسخره میکنه خیلی توهم خود بزرگ بینی داره 

خیلی پرروئه قشنگ میگه دختررو وابسته کردم زار میزد دکش کردم میخنده خیلی منفوره همکارای سادرو مسخره می ...

چون خودش تو گذشته و بچگی خورد شده اینکارو میکنه

تو ادرس محلس کارشو بهم بده لطفا توروخدا ازت خواهش میکنمتا پیام بکنش تو فرغون ببرمش تو اتیش بندازم

چند ماه دیگه میخواد از ایران بره همش میگه اینجا تمرینات دختر بازیمو کردم برم اونور دخترای خوشگل پولدار خارجی تور کنم دختر ایرانی چیه بدرد زندگی‌نمیخوره 

بعد چند تا از همکارا که انگلیسی بلدن بهش میگفتن ما میریم تو گپای خارجی به دخترای خارجی میگیم نرای ایرانی چجور ادمایین اونا مردای ایرانیو نمیشناسن 

کلا این هست همش کل کل  بین همکارا انقدر شره 

چند ماه دیگه میخواد از ایران بره همش میگه اینجا تمرینات دختر بازیمو کردم برم اونور دخترای خوشگل پولد ...

چرا این احمق اصلا سرکار میاد

مگه کارتون چیه که این نگه داشتن 

این عقل داره اخه