2777
2789

تو خونه که هستم نمیتونم با گوشیم صحبت کنم قطع که بکنم مامانم فورا میپرسه کی بود چی گف

بیرون که نهایتا دوهفته ای یبار اینا اونم قبل ۸باید خونه باشم و وقتی میام خونه بازم میپرسه چیکار کردی یا یه دقیقه دیر بشه زنگ میزنه

ناهار و شام هم که اصلا نمیتونم برم بیرون 

ناشکری نمیکنم ولی دوست داشتم ازادتر میبودم

من موندم که بقیه دوست پسر دارن چیکار میکنن چه شرایطی دارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😐🤦🏻‍♀️هعییی منم

یه همکلاسی داشتم کلاس هفتم انقدر آزاد بود از همونموقعه مژه می‌کاشت ناخن می کاشت هرموقعه دلش میخواست بیرون می‌رفت آرایش غلیظ میکرد رلم داشت خداشاهده اونموقعه اون با رنگ مو میومد مدرسه . فرزند شهید هم بود خواهرش و مادرش هم چنان پشتش بودن کسی چیزی بهش میگفتن میومدن موهای طرفو درمیوردن

من خانوادم بخوان اینجوذی دخالت کنن و حریم زندگیم بهم بزنن حالشونو میگیرم از سن کم آزادی داشتم خداروشکر خودم همیشه درسمو خوندم کار کردم در صورتی که دوستام که محدود بودن گند کاری نمونده نکنن این خانواده ایرانی نمیفهمه این چیزا بدتر روان داغون میکنه و نتیجه عکس میده همیشه از بابام تشکر کردم بخاطر این که با حماقتاش و نادونی کردن زندگی من بهم نریخت شاید اگر محدود میشدم خیلی چیز ها که الان بدست آوردم قطعا نداشتم گذاشتن خودم غلط درست بفهمم انجام بدم همیشه ممنونشون بودم منم دقیقا ۲۰ سالمه اختیار تمام چیزایی که گفتی دست خودمه وارد حریمم نمیشن چون خودمم از سن کم حالی‌شون کردم کوتاه نیومدم جلوشون هم سر کار رفتم هم بهترین رشته دانشگاه چون نزاشتم اعصابم بهم بریزن

فکر میکنن با این سخت گیری ها میتونن جلوی اینکه ما کار بدی بکنیم رو بگیرن .

نمی‌دونن کسی بخواد کاری کنه یندازیش تو قفس هم کار خودشو می‌کنه . بعد میزارن چند هفته یه بار بریم بیرون خیالشون راحته اینجوری کاری نمی‌کنیم خب مادر من اگه بخوام همون روز بدترین کارارو میکنم😐😂🤦🏻‍♀️

البته خدایی بعضیام جنبه ندارن با آزادی خاریشون میوفته و ول میشن دیدم که میگم 

ولی ما جنبه داریم