2777
2789
میگه برای پسرم زن بگیرم، بعد ازدواج درست میشه زنش جمعش می‌کنه ببخشید عروس خانوم صافکاره؟! ، یا مکانی ...

غلط کردم تاپیک زدم آقاجان 🤣🤌 

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حشره کش ها انقد بی اثر شدن که وقتی به پشه زدم گفتش:

داداش از این ادکلن ها زنونشو داری واسه خانومم بخرم!؟ 🤔😑😂

😂😂😂😂😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

یعقوب ﺍﺯﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﻴﺪ:

ﺁﻳﺎﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﻳﻮﺳﻔﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺁﺏ

ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ ﭼﻴﺰی ﻫﻢ ﮔﻔﺖ؟؟؟

ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺁﺭی

- چه گفت ؟

- گفتند : ....شِلِپ

این پسرا از همون اول عوضی بودن😂😂

«تموم میشن روزای سخت...!🌱💛»

صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

#حق تا ابد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

نه چی میگن😂؟

آره😂💀

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

‌به طرف ميگن اگه پلنگ دنبالت کنه چيکارميکنى ؟

ميگه: از درخت ميرم بالا

ميگن اگه اومد بالاى درخت چى ؟

ميگه ميرم روى شاخه ها...

ميگن اگه اومد رو شاخه چى؟

میگه: میپرم رو درخت بغلی

میگن: اگه اونم پرید رو درخت بغلی چی؟

ميگه: اگه اونم منو ول کنه  تو مارو ول نميکنى🤨😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

یعقوب ﺍﺯﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﻴﺪ:ﺁﻳﺎﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﮐﻪ ﻳﻮﺳﻔﻢ ﺭﺍ ﺩﺭ ﭼﺎﻩ ﺁﺏﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻴﺪ ﭼﻴﺰی ﻫﻢ ﮔﻔﺖ؟؟؟ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺁﺭی- چه گفت ؟- ...

🤣🤣🤣🤣😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

این مگس هایی که گیر میکنن تو ماشین

و میرن یه شهر دیگه

چی بر سر خونواده هاشون میاد😂🪰

ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﺯ ﭼﺸﺎﻡ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻣﺪ

ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻟﻢ ﺑﺎ ﯾﻪﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﻪ ﮐﺎﻣﻠﯽ ﮔﻔﺖ :

ﻭﺍﺍﺍﺍﯼ ﭼﺸﺎﺕ ﺁﺏ

ﺭﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﯽ ﺩﺍﺭﻩ !!

من😁

دماغم 😕

چشام 😑

یه دوستی داشتم مدام مریض بود، با هیچی حال نمیکرد، دکتر بهش گفت عاشق شو خوب میشی

رفت عاشق شد الان تیمارستان بستریه😆🤪

جدی 😂

اوم

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه