2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184078 بازدید | 851 پست

من نزدیک ۳ ماه بصورت خواستگار سنتی با پسری توی رابطه بودم زیر نظر خانواده ها . واسه اینکه بهش بگم به رابطه وفادارم گفتم برام خواستگار زنگ زده رد کردم که واقعی بود برام زنگ زدن و من رد کردم

که مادرم گفت اصن نباید بهش میگفتی

اونم بهونه کرد بعد از یه هفته یهو گفت من فردین بازی درنمیام تو باید ازدواج کنی دم بختی برای ازدواج با من باید خیلی صبر کنی و بهم زد باهام🖤 یه ماهه گریه میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم رل دوستم بهش میگفت قصد ازدواج. ندارم سه ماه بعد اومد خواستگاریش

بنظر من این پسرایی که میگن رابطه هدفنمد الکی میگن

اونایی که قصدشون ازدواج نیست بگیر ترن

۲/۱۰/۱۴۰۳ خدایاشکرت بالاخره جوابم انتظارمو دادی😭الان یه تو دلی دارم صدای قلب کوچولوشو شنیدیم برا سلامتیش میشه  یه صلوات مهمونم کنی♥

من نزدیک ۳ ماه بصورت خواستگار سنتی با پسری توی رابطه بودم زیر نظر خانواده ها . واسه اینکه بهش بگم به ...

چه عجیب!! انگار منتظر بهانه بوده که بره!! وگرنه خودشم خواستگار سنتی بوده دیگه و داشتین اشنا میشدین این چه کاری بود کرد!!

خب مگه مجبوری بگی خواستگار دارم درحالی که خوب نشناختیش از نزدیک چند باری نشست برخاست نکردی گفتار و رفتارشو ببینی انتظار بیخودیه طرف بگه خودم میام میگیرمت و بگه میام محله رو به توپ میبندم کسی بیاد درخونتون 😂 مجازی چرتو پرتی بیش نیست کلا دوست پسر به حساب نمیاد برای اشنایی اگه خواستی ارتباط هدف داری داشته باشی بشین با خودت فک کن نقاط قوت ضعفتو پیدا کن چهارتا کلیپ و تحقیق اینترنتی کن باید چیا برات مهم باشه بپرسی و چه معیارهایی میخوای بعد به صورت واقعی و رودر رو یه جای عمومی قرار بذارید حرفاتونو بزنید بعدش ببین مناسبه براش وقت بذاری بهش فک کنی رویا بافی کنی که وابستش میشی یا نه 

چه عجیب!! انگار منتظر بهانه بوده که بره!! وگرنه خودشم خواستگار سنتی بوده دیگه و داشتین اشنا میشدین ا ...

۷جلسه دیدار داشتیم و حرفامون مثبت بود و خودش گفت بازم قرار بزاریم یهو خودش بهم زد

تا یه هفته قبل از کات هی بهش میگفتم میخای ادامه بدیم میگفت از طرف من که خیلی اوکی هست و حرفا راضی کننده هست اگه تو نمیخای بگو 

@shakurr   😐😐😐

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

من دوستم از حرص دوست پسرش خواستگار رو جواب بله هم داد 😐 کلا اگه نمی‌خوای همون اول بگو نه