محیط کار مثلا کسی ک معلمه با کسی ک فروشنده س فرق میکنه خب رسمی باشه اداری باشه بازاری باشه .. در هرصورت همین ک شلخته نباشی لباسا چروک نباشه همین خودش تیپه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من شاغل بودم شرکت بود اکثرا خانما با روسری و شال بدون روسری هر مانتویی بودن جلو باز همه مدل شلوار جذب ولی من یونفرم خریدم همیشه اتو کرده و مرتب بودم که آخر همه رو مجبور کردن مثل من لباس فرم بپوشن و خانما چشم دیدنم رو نداشتن😅🤣
برا ما نبود دیگه تازه یه کارمند خانم بود که انگار میاد عروسی با دامن روش مانتو موها بلوند تا کمر شال ...
😅😅😅 عجب آدمایی پیدا میشن
من تازه معتقدم حتی ادکلن آدم وقتی میره بیرون، مهمونی ا محیط کار باید فرق داشته باشه، مثلا یه ادکلن با عطر ملوسکی و شیرین و خوشمزه جاش توی محیط کار نیست باید یه ادکلن رسمی و سنگین زد