2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183775 بازدید | 851 پست
یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

دیگه خودتو گول نزن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزن در مسخره بازی

بعد خواستگار اومد یه حالتی عکس پروفایل بگیر با دسته گل و این حرفا یا استوری

بعد بزار و 

دیگ هم پیام نده بهش

استوری خوش گذرونی بزار و ک انگار به چپ توهم نیست

حداقل فک نکنه تونسته سرکارت بذاره

چرا شماها غرور ندارین کاش نعمت حذف راحت از زندگی ک من دارمو میتونستم به بقیم بدم

یبار پارسال جدی باهاش حرف زدم اون موقع ۷ ۸ماه از اشناییمون گذشته بود گفتم خواستگا برام اومده ولی من ...

خب این طفلک از اول موضعش مشخص کرده چرا توهم رابطه جدی داشتی باهاش؟

من دوستم بعد ۶ سال رابطه ک مدام پیش هم بودن ب پسره کف خاستگار دارم بابام شک کرده گیر میده باید بزاری ...

اونقدر دخترا سطح خودشونو پایین آوردن پسرام براشون کلاس میزارن. پرنسس شدن دیگه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
رابطه لانگ که هزار تا مشکل داره اگه همه چی هم بین دو طرف و خانواده هاشون اوکی باشه.کلا مخالفمحالا ای ...

من یه دخترم وخودشم میدونه خانواده سختگیر وسنتی طوری دارم بهشم قبلا گفته بودم خواستگار دارم و بزور رد کردم اما اینبار جدی شده و الکی واقعا نگفتم شاید اون فک کنه الکی گفتم ازاین حرفایی که همه دخترا میزنن ولی واقعا اینجوری نبود

اگ خیلی منو میخواست یکم نگران میشد پا پیش میذاشت با مامانم حرف میزد یا نمیدونم یه حرکتی میزد اما ببین این گفت عه پس رفتنی شدی؟؟ انگار خوشحاله بیشتر

2 تا فرضیه هست

یا خواسته خودشو دست بالا نشون بده و بگه مهم نیستی 

یا کلا حسابت نمیکنه 

بالاخره اگر اولی باشه حرصشو با تیکه ای چیزی میگه ک اوکیه 

اگرم دومی باشه عکس گل و شیرینی بفرست براش بگو داداشی رفتنی شدم جدی جدی خداحافظ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من ماته عکس پروفایلت شدم فقط...از کجا گیر آوردی

اسمش امیرحسینه اینستا پیج داره کار طنز انجام میده

سرچ کن

amiirosyn

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

2 تا فرضیه هستیا خواسته خودشو دست بالا نشون بده و بگه مهم نیستی یا کلا حسابت نمیکنه بالاخره اگر اولی ...

از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم