2777
2789
عنوان

اونایی ک گرفتارن بیان

411 بازدید | 73 پست

سلام عزیزای دلم ب حق ابروی خانوم فاطمه زهرا برای همتون دعا میکنم برای کسایی ک میخان دامنشون سبز بشه برا جوونا برا کنکوریا برا مریضا برای پدرومادرا و سلامتیشون برای بچه هاتون عروس و داماداتون خانوادتون برای کسایی ک دوس دارن تشکیل خانواده بدن برای کسایی ک گرفتارن حاجت دارا برای کسایی ک بچه مریض دارن برای کسایی ک بی پولن اونایی ک هر مشکلی دارن دعا میکنم و براتون حمد میخونم و صلوات میفرستم انشالله موفق باشید و از چشم بد به دور باشید سلامت باشید سایتوت بالاسر خانواده و بچع هاتون 

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم دعا کن حال جسمیم بده 😔 خدا حاجت همه رو بده انشالله

خدا سلامتی بهت بده فداتشم از چشم بد ب دور باشی قربونت برم ب حق امام رضا شفا پیدا کنی الله هم صلی علی محمد و ال محمد

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

برای من وخانوادم خیلی دعا کن خیلی اسمم مریم راهی جز دعا نداریم دیگه

انشالله عاقبت بخیر و حاجت روا بشین از چشم بد ب دور باشین خدا ب حق مهربونیش بهتون سلامتی بده و هرچی میخوای بهت بده 

شفای بابای سرطانیم و مادر دوقطبیم و برادرامم مشکل اعصاب داره

انشالله شفای تک تک خانوادت خدا بهتون سلامتی بده از چشم بد ب دور باشین 

میشه برای انگشت قطع شده پسرم دعا کنی ک رشد کنه 😭😭😭😭

الله هم صلی علی محمد و ال محمد ب حق ابروی حضرت فاطمه خدا بهش سلامتی بدع از چشم بد ب دور باشین

اسی دعاکن این کاری که برای مصاحبش رفتم منو قبول کنه

انشالله ب حق پنج تن خدا کمکت کنه قبول بشی از چشم بد ب دور باشی عاقبتت بخیر