2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184312 بازدید | 852 پست
نه واقعا خواستگار اومده برام و اصرار دارن خانوادم از الکی نگفتم بخدا

بزار خواستگار بیاد باهم صحبت کنید مشاور برید هر خواستگاری داشتی اجازه بده بیاد خواستگار داشتی الکی رد نکنی هااا

ببین پسرا ب ی ورشون نیست ...

خودتو اذیت نکن

جفتشم درسته دیگه چه حرفیه! همزه با عین خیلی فرق داره. خواهش میکنم از خودتون نگارش در نیارید. دکترای ...

نه اینجا کلاس درسه نه من دانش آموز یا دانشجوی شمام حالا اینجا واسه من معلم بازی در نیار

آفرین به تو خب چیکار کنم؟

الان من اینو گفتم همه یاد گرفتن؟از خودم چه نگارشی در آوردم؟؟؟؟😐😐😐

انقدری دغدغه داریم که به فکر این چیزا نباشیم شما همون شما نگران نباش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختری که فکر میکنه از دوست پسر تعهد درمیاد روزی پاسخ حماقتش رو میبینه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

منم این یه روزی همچین حرکتی زدم امتحانش کنم مثلا بگم خاستگاری دارم اونم دقیقا همچین حرفهایی بهم زد ولی الان شوهرمه😂😂اونموقع معلوم بود اینجوری پیام میداد ولی تو دلش اشوبه

نه کاری نداشت باهام هیچوقت همیشه هم میگفت اعتقاداتم برام مهمهو درکل پسر سرد وخشکیم بوداونقدری که من ...

سرد و خشک نسبت به تو بوده ولی تو نخواستی قبول کنی اونم دیده هستی گفته بزار وقتمو بگذرونم باهاش 

الانم چه جوری دیگه بهت بگه نمیخوامت؟ با رفتار؟ با عمل؟

منم این یه روزی همچین حرکتی زدم امتحانش کنم مثلا بگم خاستگاری دارم اونم دقیقا همچین حرفهایی بهم زد و ...

خب شوهرت اون موقع دلیلش چی بود ک مثلا رل اسی واکنش نشون داد؟؟؟

😘Thanks GOD 
خب پسره می‌دونه داری دروغ میگی چون همه دخترا برای اینکه پسرارو تحریک کنن زودتر پا پیش بزاره از این د ...

یه درصد فکر نمیکنن شاید راست میگه من به یه آقایی که قرار بود و به نیت خواستگاری باهم آشنا شدیم هی دیدم داره وقت میگذرونه باهام گفتم من خواستگار دارم گفت خب خوشبخت بشی فکر کرد الکی میگم منم با خواستگارم ازدواج کردم بعد یه ماه که عقد بودم زنگ زد به گوشیم منم به نامزدم گفتم جریان و اونم گوشی جواب دادگفت که ما عقد کردیم دیگه مزاحم نشو بعد بهم پیام داد گفت فکرشو نمیکردم که واقعا داری عقد میکنی خلاصه پشیمون شده بود ولی خداروشکر ک باهاش ازدواج نکردم 

میدونی چیه؟رفته تو وزارت نفت استخدام شده بعدم دانشگاه شریف درس خونده ارشد مهندسی نفت الانم برا دکترا ...

ولش کن بابا 

اینجور آدمای مغرور فکر کن ازدواج میکردی  باهاش هم پیرت میکرد

ببین من ی خواستگار داشتم خواهرش منو معرفی کرده بود 

ببین چند جلسه اول میومد تعریف و تمجید و ..

بعد ی جلسه گفت ب خواهرم گفتم کی و معرفی کردی 

خونه های اینجا ...فلان اند و ..انگار براش صف کشیده بودن وایپکه خونه شون کدوم بالاشهری بوده و..

بعد ببین منم کم تجربه و خام تا حالا با پسری نبودم ببینم چی ب چیه حرفاش یعنی چی و ..

حتی آزمایش ازدواج هم رفتیم الکی گفتم گشنمه گفت باشه میرم ی چیزی میخرم که نرفت 

حالا خوبه خواهرش هم اومده بود 

گفت من رفتم ی چی خوردم ما و هم تشنه گشنه گذاشته بود اونجا 

قبلش هم گفت دماغتو نمی‌خوای عمل کنی ابروها تو درست کنی رفتیم سر خونه زندگی باید تیپت و عوض کنیم و..

بعد خلاصه اومدیم خونه منم ساده هیچی نگفتم 

خواهرش زنگ زد ک‌ج آزمایش نخورده و ..الکی گفت تالاسمی داره 

منم حرفارو ب مادر و خواهرم گفتم بعد خواهرم کشونده بودش خونش 

گفت تو حدتو میدونی اصلا چرت و پرتی تحویل خواهرم دادی 

برگشت گفت چطور جرئت کردی از طرز لباس پوشیدن خواهرم ایراد بگیری

تو این چند وقت خودت ی دست لباس بیشتر نداشتی بپوشی پر رو پرو حرف زدی 

گفت اصلا تو ب خواهرم میخوری 

هم از نظر ظاهری هم تحصیلی هم مالی و رفتاری 

...

خلاصه حسابش و گذاشته بود کف دستش 

بعدش من قبلاً سر کار میرفتم  دیگه سنوات گرفتم و از کار بیرون اومدم 

قصدم این بود دماغمو عمل کنم اما خب اون اومد خواستگاری وقتمو گرفت و ..

بعد من رفتم عمل کردم عکس پروفایل گذاشته بودم نمیدونی چجوری می‌سوخت واسه من اون موقع نچرال بودی و ..‌ پول از کجا آوردی عمل کردی و ...🙄😒

من جوابشو ندادم 

بعدش دوباره خواستگار اومد برام رد کردم 

بعد اینترنتی با شوهرم آشنا شدم 

بیرون رفتیم برای آشنایی همسرم باهام عکس گرفت 

من همه رو بلاک کردم جز خواستگار قبلی و بعد عکس پروفایل گذاشتم 

اومد تند تند پیام میداد و...

معلومه داشت می‌سوخت 

البته الان که یادم میاد میگم کاش اینکارو نمی‌کردم 

اون خواستگار قبلی هم چندین ماهه که شنیدم فوت کرده 

خدا بیامرزدش

وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ...

ببین بیخیالش از حکمت خدا چیزی نمیدونی تو پست قبلیم برات نوشتم 

انشاالله خواستگارت آدم خوبیه ازدواج میکنید خوشبخت میشید 

ببین خدا چی میخواد 

خواستگاررو نمیخوام از طرف فامیله خوشم نمیاد عکسشم دیدم مامانم گیرداده قبول کنمن الان ذهنمو قلبم آشفت ...

لازم نیست قبول کنی که بذار بیاد باهم ی جلسه صحبت کنید شاید اصلا خواستگار از شما خوشش نیومد 

یا ازش خوشت اومد از دیدگاهش یا شایدم ب دلت نشست همون جلسه اول