2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 184022 بازدید | 851 پست

من فقط اینو میدونم که خود کرده را تدبیر نیست😊👌

دختری که برای خودش و وقت و احساساتش ارزش قائل نباشه و به راحتی اونو در دسترس یه فرد مذکر نامحرم بزاره معلومه دیگه همین میشه..

فکر کردین پسری که باهاتون دوست میشه یعنی دوستتون داره؟؟؟؟😳

سخت در اشتباهین..پسری که با دختری دوست میشه صرفا میخواد به طور رایگان نیازش برطرف بشه و از اون طرف هم مسئولیتی نداشته باشه

وگرنه یه مرد واقعی برای ازدواج از طریق خواستگاری اقدام میکنه نه دوستی

مردی با لباس👔 و کفشهای گرانقیمت👞 به دیواری خیره شده بود و میگریست😯 نزدیکش شدم و به نقطه ای که خیره شده بود با دقت نگاه کردم، نوشته بود: این هم میگذرد😊 علت را پرسیدم گفت: این دست خط من است. چند سال پیش در این نقطه هیزم می فروختم، حال صاحب چندین کارخانه ام.پرسیدم پس چرا دوباره به اینجا برگشتی؟؟ گفت: آمدم تا باز بنویسم: این نیز بگذرد....گر به دولت برسی مست نگردی مردی، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی😍😍.سلامتی آقامون امام زمان صلوات📿📿
فقط من احمقم ک دلم برای پسره سوخت و حس کردم پشت همه ی استیکر های خنده ش بغض داره خفه ش می‌کنه🥲

😂😐عزیزم 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط اینو میدونم که خود کرده را تدبیر نیست😊👌دختری که برای خودش و وقت و احساساتش ارزش قائل نباشه ...

بعد من معذرت میخوام آیا شما به عشق اعتقاد قلبی داری ؟ ازدواج سنتی ؟ تا حالا ب این فک کردی چرا اینقدر طلاق مشکلات زناشویی زیاد عاملش همین ازدواج سنتی ! ندیده نشناخته میرن سر زندگیشون بدون هیچ احساسی رابطه سالم ، رابطه ای که به ازدواج ختم بشه نه با ازدواج شروع بشه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

نمیدونم چرا من اینقدر خوشبین و هندی م همیشه 🥲🤣

شما دیگه خیلی پاکیییی

ذات پسر اینجوریع ک اگه دختری ک دوسش داره خاستگار واسش بیاد خودشو جر میده حتما نباید پاشه الان بیاد خ ...

الانم بهم گفت تا یکسال دیگ من به درامد ثابت میرسم الانکه نمیتونم

من یکسال دیگم صبرکنم مطمئنم یه بهونه دیگ میاره

انقدری که من وابسته و دلبستش بودم اون نبود😔گریم ازدبشب بندنمیاد

چرا آنقدر تر تر خندیدی؟؟؟؟؟ استیکر هات  خنده آت خیلی رو مخ بود میخواستی مثلا عادی جلوه بدی اونم لابد یه فکری تو همین مایه ها کرده اونطوری جوابت رو داده

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
الانم بهم گفت تا یکسال دیگ من به درامد ثابت میرسم الانکه نمیتونممن یکسال دیگم صبرکنم مطمئنم یه بهونه ...

بهتر که شناختیش

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
قربونت بشم مرسی تعارف نکن راحت باش بگو عقل ندارم 😕🤣🤣🤣

نه فقط فیلم زیاد می بینی فک کنم😂

اسی گول حرفاش خورده بودی وگرنه اون قصد ازدواج نداشتهامیدوارم حداقل ازت استفاده نکرده باشهکه بعدها بش ...

نه کاری نداشت باهام هیچوقت همیشه هم میگفت اعتقاداتم برام مهمه

و درکل پسر سرد وخشکیم بود

اونقدری که من احساس داشتم اون نداشت