2777
2789
عنوان

بهش گفتم دارن شوهرم میدن ببینین چی گفت🙂💔اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 183777 بازدید | 851 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۶ ۲۷ سالشه

اووو پسره نکبت الان بفکر کار و ازدواج باسه وبی جوری چت کرده فکر کردم نهایت 22 سالشه ولش کن اینجور پسرا بی هدفن دنبال ازدواج نیستن وقتتو هدر نده

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
از حرصم میخوام راه بدم خواستگاررو بعد دقیقا عکس بفرستم براش که بفهمه شوخی نمیکردم

قبل از این داستان ها بدون اولی یا دومی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب پسره می‌دونه داری دروغ میگی چون همه دخترا برای اینکه پسرارو تحریک کنن زودتر پا پیش بزاره از این د ...

چرا من باور کردم اسی راست میگه ؟؟یعنی من زودبارم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

با این کات کن خودتو تباه نکناین اصلا ب درد نمیخورهادم عاشق حسود میشهحتی اگه الکی هم بگی خواستگار دار ...

آره گفتم خوشحالی ازاینکه دارم میرما گفت بالاخره همه یه روز شوهرمیکنن توام روش😐💔فقط یساعت داشتم گریه میکردم دیگ جلو مامانم گریه کردم

ینی انقد بی اهمیت بودم براش؟چقد سادس براش ازمن گذشتن

چرا من باور کردم اسی راست میگه ؟؟یعنی من زودبارم

نه راست میگم بابا حوصله ک..کلک بازی ندارم که برم دروغ بگم بیاد منو بگیره اتفاقا اعصابم خوردبود رفتم بهش گفتم چون توقع نداشتم دیگ بابام راضی شه بیان خواستگاریم رفتم بهش گفتم که واکنش فوق العادشم دیدم

من یه دخترم وخودشم میدونه خانواده سختگیر وسنتی طوری دارم بهشم قبلا گفته بودم خواستگار دارم و بزور رد ...

بنظرم یه درصد هم نمیشه روی واکنش الانش حساب کرد

شاید جدی نگرفته حرف تو

شاید اونقدر باورت داره که فکرشم نمیکنه شاید مثلا حتی به دیگری فکر کنی شما ( خودم همچین فکری میکردم در مورد اکسم.گند زد به باورهام)

در کل چون در حد حرفه نمیشه جواب الانشو ملاک قرار داد

شاید هم بیخیال باشه و دیوونت نباشه

ولی من مورد دومی بودم که دهنم سرویس شد بعد رفتنش.... هنوزم دارم میکشم

insta :  amiiid619

اووو پسره نکبت الان بفکر کار و ازدواج باسه وبی جوری چت کرده فکر کردم نهایت 22 سالشه ولش کن اینجور پس ...

میدونی چیه؟رفته تو وزارت نفت استخدام شده بعدم دانشگاه شریف درس خونده ارشد مهندسی نفت الانم برا دکترا میخواد بخونه برنامه نویسی اینام میکنه خیلییی خودشو بالا میبینه

بعد منو خیلی کم میبینه درحد خودش نمیدونه

اسی عزیزم تو ی نگاه ب پیامات بکن. داری با شوخی و خنده بهش میگی شاید الان اون فکرکرده داری شوخی میکنی و جدی نگرفته😐با جدی بودن بهش بگو ببین برخوردش چجوره

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

نه راست میگم بابا حوصله ک..کلک بازی ندارم که برم دروغ بگم بیاد منو بگیره اتفاقا اعصابم خوردبود رفتم ...

اسی حس میکنم اصلا حتی به ازدواج با شما فکر هم نکرده 

به نظرم شرایط خواستگار رو بسنج اگه خوب بود بله بگو اگرم معیارهاتون تطابق نداشت جواب منفی بده و با این آقا هم کات کن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بنظرم یه درصد هم نمیشه روی واکنش الانش حساب کردشاید جدی نگرفته حرف توشاید اونقدر باورت داره که فکرشم ...

وقتی از گل و شیرینی مراسم براش عکس فرستادم میفهمه قضیه جدیه چون من هرچی به خانوادم گفتم نمیخوام راه ندین خواستگار گوش نمیدن به حرفم

من همه جوره پای اون بودم ولی مشکل اینجاس دراون حدی که من میخواستمش اون نمیخواد منو

یه وقتاهست یه پسری دختریو خیلی میخواد دختره پسره رو ول میکنه میره یه موقعهاییم برعکسه مث الان من میخوام طرفو و بهش متعهدبودم اما اون بیخیاله

با ادم بیخیالم دیگ....🚶‍♀️