2777
2789
عنوان

تلفن به مادرشوهر

107 بازدید | 7 پست

سلام خانما خوبید مادرشوهرم دو هفته پیش حدودا خونه خواهرشوهرم بود ماهم بودیم بعد پیش دامادشون به خونواده من یجورایی سربسته بی احترامی کرد و تیکه پروند که من همون لحظه گفتم منظورتون با منه و اینا کار ندارم بعد از اونم باز چندتا تیکه انداخت جواب داشتم ولی ندادم حالا الان انقدر ازش متنفر شدم صداشو میشنوم مورمورم میشه قبلا هروز زنگ میزدم بهش دیدم اصلا خوب جوابمو نمیده و بزور کردمش تو هفته دوبار زنگ میزدم دوباره یبار زنگ زد بوق خورد بعدش رد تماس داد الان یه هفته اس اصلااا بهش زنگ نزدم تلفنیم به شوهرم زنگ میزنه پا میشم میرم با یچی خودمو سرگرم میکنم اون یبار با گوشی پدرشوهرم بهم زنگ زد دوباره شوهرم بهش گفت چرا زنگ نمیزنی گفت شارژ ندارم به هیچکی زنگ نمیزنم درحالی که روزی چندساعت با دختراش حرف میزنن و این زنگ میزنه حالا بنظرتون کار خوبی میکنم اصلا بهش زنگ نمیزنم؟

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا باید بهش زنگ بزنی؟؟ ما هفته ای یکبار میریم خونشون در صورتی بهش زنگ میزنم که مریض باشه برای احوال ...

میگم مادره انتظار داره ما شهر دوریم شاید سه ماه چهارماه یبار همو ببینیم البته قرار بود این هفته بیان اینجا ولی دیگه نیومدن منم دیگه زنگ نزدم بگم برای چی باردارم هستم هیچکدوم حالمو نمیپرسن

والله اگه جوابت و نمیده و بی محلی میکنه دیگه چه زنگی داری بزنی بعدم چه خبره هر روز ،نهایت هفته ایی ب ...

اره تو خونواده شوهرم یه جواب مادرشو نمیدادم که از شورش دراورده اونم میخوام ایندفعه چیزی گفت بشورم بندازم رو طناب

میگم مادره انتظار داره ما شهر دوریم شاید سه ماه چهارماه یبار همو ببینیم البته قرار بود این هفته بیان ...

وقتی بی محلی میکنه چرا خودتو اذیت میکنی 

به نظرم چون راه دور هستن مناسبت ها زنگ بزن مثلا روز مادر شب یلدا و اینا بعدشم اجازه بده یه بار اون زنگ بزنه یه بار شما 

احترام خودتو نگه دار اینجوری هم خودت آرامش داری هم اونا حد و مرز رو بیشتر رعایت میکنن

وقتی بی محلی میکنه چرا خودتو اذیت میکنی به نظرم چون راه دور هستن مناسبت ها زنگ بزن مثلا روز مادر شب ...

اخه شوهرم خیلی خونوادشو دوست داره خیلی حساسه رو زنگ واینا اولا میگفت من این همه خرج مامات و بابام میکنم تو با زنگ نزدنت خرابش میکنی زنگ بزن خودتو شیرین کن و فلان دید نمیره تو گوشم دبگه نگفت میترسم شوهرمو پر کنه زندگیمو خراب کنه دختراش خیلی یادش میدن خودش خوبه ولی دختراش برن که خیر خوشی نبینن