2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی من فکر میکنم شما حقی نداری با میل خودت فروختیاین یه مهارته که یه نفر یه چیزو ارزون تر بخر ...

عزیزم درست میگی ولی دروغ گویی و بی وجدانی مهارت و هنر نیست 

اینکه بیاد التماس کنه برای خونه خودم میخوام چیزی رو بخره بعد ببره چیزی که استفاده شده چند سال به اسم نو. دو برابر بکنه تو پاچه یکی دیگه مهارت نیست حرامزادگیه

خب اون کالا چی بوده که خوده شما قیمت واقعیشو نمیدونستیخودتون چند قیت گذاشته بودین؟به قیمت خودتون خری ...

اومد کلی زد تو سر مال گفت من تا اینجا اومدم بده برم راهم دوره برای خونه ام میخوام اصرار و اصرار زیر قیمت خودم برد بعد به اسم نو اگهی کرد 

فروشگاه حضوری هم داره 

بیچاره کسی که فکر می کنه نو هست و می‌خره 

عزیزم درست میگی ولی دروغ گویی و بی وجدانی مهارت و هنر نیست اینکه بیاد التماس کنه برای خونه خودم میخو ...

اینا دیگه به خودش مربوطه ، شما اون موقع نباید کوتاه میومدی، دیوار پر از اینحور اعجوبه هاس، پر از کلاه بردار

اینا دیگه به خودش مربوطه ، شما اون موقع نباید کوتاه میومدی، دیوار پر از اینحور اعجوبه هاس، پر از کلا ...

من نمی دونستم چون خودم بهش اطلاعات صادقانه دادم فکر می کردم اونها هم آدمن 

مرده التماس می کرد

اره 

من یک دست مبل رو به یک خانوم فروختم دوسه روزی درگیر ناله های اون بودم میگفت بیوه ام برای دخترم داره خواستگار میاد میخوام خونم قشنگ باشه قسط دارم بدهی دارم اوووو انقد گفت که منم نه از رو دلسوزی از رو اینک هم مشتری پر و پا قرص دیگه ای نبود همم اینک زود تر رد بشه بره یه مقدار زیر قیمت دادم بعد از چندماه همینطور داشتم پروفایلای تلگرامم رو چک میکردم دیدم پروفایلش زده سمساری😁

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دیگه پولتو پس نمیده بهش پیام بده بگو حداقل ۵ تومن دیگه بده بهت اگه اون وسیله فروش رفت

میخوام بهش زنگ بزنم بگم راضی نیستم چون دروغ گفتی بهش شماره کارت بدم بگم یه مبلغ دیگه بزن وگرنه خیر نمیبینی