2777
2789
پیام بده شاید وجدان داشت پس داد

میگه دلال، چرب زبونی کرده، کلاه سرش گذاشته، وجدان چی؟ 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اره بهم گفت قیمتش همینه من برای خونه خودم میخوام اصرار کرد خرید بعد دیدم همون رو دو برابر قیمت اگهی ...

چی بود؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم یه بار یه چیزی از دیوار خریدم بعد چند ساعت زنگ زد بهم گفت ببخشید قیمتش رو نمیدونستم حالا فلان قدر بزن به حسابم منم گفتم نه من دیگه خریدم گفت مال یتیمه 

منم گفتم حالا که اینطوره بیا پسش میدم 

پس دادم بهش 

منم همین اتفاق افتاد برام کلی ایراد گرفت خرید گفت برای خونه ام میخوام بعد به اسم نو اگهی فروشگاهی کر ...

میتونی گزارش بزنی تو دبوار که نو نیست و فلان...

اما در کل مالت رفت دیگه

پیام بده بگو راضی نیستم هرچیتو دلته بگو خالی میشی

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
اره بهم گفت قیمتش همینه من برای خونه خودم میخوام اصرار کرد خرید بعد دیدم همون رو دو برابر قیمت اگهی ...

برو پسش بگیر بزور

زنگ بزن بهش بهعنوان خریدار ادرس بگیر

بعد خودت برو اونجا بگیر ازش پس پولو هم واریز کن😃

البته اگر طرف دلال و زرنگه که زیر بار نمیره

منم یه بار یه چیزی از دیوار خریدم بعد چند ساعت زنگ زد بهم گفت ببخشید قیمتش رو نمیدونستم حالا فلان قد ...

خدا خیرت بده برای وجدانت 

اگه بدونی چطور فیلم بازی کرد برام دلم میخواد فردا زنگ بزنم بگم داد داد نداد نفرین کنم 

چون من بهش گفته بودم به دلال نمی‌فروشم گفت من دلال نیستم 

اشتباه از خودته البته

پول رو نقد داده یا کارت بکارت کرده؟

کلا چند دادی رفته؟

ببین اصلا ارزش داره شکایت کنی یا خیر

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
برو پسش بگیر بزورزنگ بزن بهش بهعنوان خریدار ادرس بگیربعد خودت برو اونجا بگیر ازش پس پولو هم واریز کن ...

نمیشه از نظر قانونی استارتر محکوم میشه اون موقع.

چون با رضایت فروخته، میتونست قبلش تحقیق کنه یا نفروشه بهش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خدا خیرت بده برای وجدانت اگه بدونی چطور فیلم بازی کرد برام دلم میخواد فردا زنگ بزنم بگم داد داد نداد ...

ببخشید ولی من فکر میکنم شما حقی نداری 

با میل خودت فروختی

این یه مهارته که یه نفر یه چیزو ارزون تر بخره گرون تر بفروشه 

شما اگه میتونستی گرون تر بفروشی خب میفروختی