2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معماری بهتره.با یه مهندس عمران میتونی دفتر مهندسی بزنی همیشه هم کسب وکارش فعاله و ساخت وساز زیاده.‌ولی اون یکی به فرض وکالت خوندی،باید بیفتی دنبال بازاریابی و بری به این واون کارت ویزیت بدی،بلکه یه پرونده گیرت بیاد‌

هیچ کدوم اگر دنبال بازار کاری برو حسابداری یا انواع مدیریت ها ، مثل مدریرت بازرگانی و مدریت دولتی و تا فوق لیسانس بخون همه جا استخدامی داره حتی دادگستری هم حسابدار میخواد ، مخابرات ، بانک شرکت نفت،  فولاد و....

حقوق که طرف تا وکیل یا قاضی نشه درآمد خاص و بازار کار خوبی نداره

معماری هم باید پروانه های نظام مهندسی رو بگیره که اونم چندسال بعد از فارغ التحصیلی هست. اگر پروانه نداشته باشه اونم کار و درآمد خوبی نداره

ولی یه سوال

چطور یه نفر میتونه دو تا انتخاب انقدر متفاوت داشته باشه؟

اینا دو تا دنیای متفاوتند. چطوری میشه یه نفر هر دو رو دوست داشته باشه و بین این دوتا مونده باشه؟؟؟

هیچ کدوم اگر دنبال بازار کاری برو حسابداری یا انواع مدیریت ها ، مثل مدریرت بازرگانی و مدریت دولتی و ...

نظرت راجب مهندسی کامپیوتر چیه ؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

وکالت فوق العاده جذابه درساش چون خودم خوندم میگم ولی بستگی ب خودت داره بعد تموم شدن دانشگاه بشینی بر آزمون بخونی حالا ب فرض سال اول دربیای باید دوباره بری ازت سوال بپرسم تاییدت کنم تحقیقات راجبت انجام بدن تهش وکیل بشی دفتر بزنی  حالا ی پرونده بتونی بگیری اگه کسیو داری تو این زمینه ک کارش وکالت باشه تو کارش خوب باشه حمایتت کنه عالی وگرنه الکی خودت واردش نکن باید خیلی علاقه مند باشی بتونی تنهایی همه راه هاش  بری معماری ام همینطور من دوتا از دوستام یکیش بیکار یکیش با یکم تلاش الان داره کار می‌کنه جفتشم سخته بستگی ب خودت دارع

نظرت راجب مهندسی کامپیوتر چیه ؟

اونم باز عالیه ، یکی مهندسی کامپیوتر یکی برنامه نویسی هر دو رشته های پولسازی هستن ولی بازار کارش کمه اگر کارت بگیر و جور بشه ولی اگر کار و پروژه برات نباشه یا کارت عالی نباشه و شرکت های خوب استخدام نشی ، نه