2777
2789
عنوان

به همسرم گفتم سال جدید این چیزارو لازم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4581 بازدید | 236 پست
جدی نگیر اینجا خیلیا از رویاهاشون مینویسن بخون و رد شو😘

❤❤اره واقعا 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

خب دیگه ذره ای از عشق و محبت تو کلامت نیست من روی حرفم با خانومایی بود ک شوهرشون رو دوست دارن ..وگرن ...

ازدواج کردن که به خواسته هایی ک خونه پدرشون نداشتن برسن

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسافرت که خیلی عالیه ولی عوض کردن هرسال ظرف و ظروف چه سودی داره پولاتو جمع کن طلا بخر

هرسال عوض نکردم عزیزم..بعد پنج سال میخوام‌سرویس چینی جدید بگیرم

چرا باید دلم بسوزه...مگه گریه کن گرفته؟🤣

نه 😑😑

مگه دلسوزی گریه کزدنه ؟!؟!

ولی اینکه بگی خواستزن نگیره خمینی ک هست 

وایب ی زن بی درک رو میده که هدفش فقط تجارته نه همراهی توی زندگی مشترک 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چرا باید دلم بسوزه...مگه گریه کن گرفته؟🤣

طفلی بعضی مردا زن میگیرن همدم و دلسوزشون بشه میشه بلای جونشون

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خب الان هدف از تاپیک زدنت چیه؟ حداقل سقف ارزوهاتو ببر بالا هر سال که کیش نمیشه برین دبی و ترکیه و گر ...

عزیزم نسبت ب بودجم گفتم.اگر نه منم دوست دارم برم تور اروپا😋

دستاورد خودت چیه تو سال جدید برای همسرت؟😂

شغل هم که حتما نداری...بخاطر همینه از اوضاع اقتصادی بی خبری که تو کل کامنتا میگی بیشتر تلاش کنه به من چه

خانم محض اطلاع اینجا نیویورک نیست دلار روز به روز میره بالا تورم رو تورم...شما خودت برو بیشتر تلاش کن ببینم میتونی یه دونه از اینایی که گفتیو فراهم کنی با نه

طفلی بعضی مردا زن میگیرن همدم و دلسوزشون بشه میشه بلای جونشون

😂😂😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                     آقایون محترم، اگه میبینید باهاتون توی تاپیکی صحبت میکنیم لطفا دیگه درخواست ندید!

دستاورد خودت چیه تو سال جدید برای همسرت؟😂شغل هم که حتما نداری...بخاطر همینه از اوضاع اقتصادی بی خبر ...

الان میاد میگ ب من چ میخاس زن نگیره! اینم منطق

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه