2777
2789
واقعا ادمو ب جنون می‌رسونن.بابا دلالم باید شرف داشته باشه دیگه.من اینطور موقع ها یا وقتی این فروشنده ...

اره دقیقا با همه حرفات موافقم

دلالی ام یه حساب کتابی داره

بازاری بودن خیلی خطرناکه تو احادیث ائمه هم داریم اول باید احکامش رو یاد بگیری بعد بری تو بازار کسب و کار راه بندازی

خدا کمکشون کنه به خودشون بیان حق الناس خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بعضیارو آفرید رو اعصاب بقیه راه برن😬😅

من اینجا پرسیدم با دویست تومن چه کاری میشه کرد یکی گفت بده به فقرا... یعنی شعور در این حده دیگه.انگار خودشون ماشین زیرپا و خونه و پس اندازاشونو فروختن دادن به فقرا

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
من اینجا پرسیدم با دویست تومن چه کاری میشه کرد یکی گفت بده به فقرا... یعنی شعور در این حده دیگه.انگا ...

مگه نمیدونی اینجا همه پولدارن ای بابا😑😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
منو چی میگی یکبار لباس بچه گذاشتم یه نفر اومد آنقدر ناله کرد ، هرچی لباس دیگه هم داشتم گذاشتم روش ،ب ...

خیلی باحال بودی😅

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔