2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببخشید ولی من فکر میکنم شما حقی نداری با میل خودت فروختیاین یه مهارته که یه نفر یه چیزو ارزون تر بخر ...

گفته برا خودم میخوام ایشونم شاید گفته نیاز داره بذار قیمت معقول بدم

مهارت نیس یه چیزو با چرب زبونی و ایراد گیری ارزون بخری دو برابر قیمت بفروشیش

حداقل یکم گرون بفروشه باز یه چیزی نه دو برابر

چه اهمیتی داره ؟ یه چیز گرون قیمت که ۲۰ تومن ضررم شده حداقل ۴۰ از خرید ۸۰ اگهی کرده

اسی طرف مگر اینک ادم معمولی باشه و خدا ترس که یکم وجدانش رو قلقلک بدی و بگی نمیدونستم این قیمته و فلان...

وگرنه طرف فروشنده و بازاری و دنبال سود باشه نمیده که البته قانونشم همینه چیزی که فروختی پس نگیری..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

منم یه بار یه چیزی از دیوار خریدم بعد چند ساعت زنگ زد بهم گفت ببخشید قیمتش رو نمیدونستم حالا فلان قد ...

منم برای اولین بار تو دیوار یه چیزی فروختم بعد دوماه زنگ زده این خرابه نصف پولمو بزن به کارتم منم گفتم ازکجا معلوم خودتون خراب نکردین ۴نفر اومده بودین نیم ساعت همه جاشو بازرسی کردین سالم تحویلتون دادم حالا بخدا اصلا خراب نبود

گفته برا خودم میخوام ایشونم شاید گفته نیاز داره بذار قیمت معقول بدممهارت نیس یه چیزو با چرب زبونی و ...

ایکجا یه عده از دروغگویی و بی وجدانی دفاع کردن برام عجیبه 

یادم باشه دلم برای کسی نسوزه هیچوقت 

ما جند سال پیش ب ی دلال ماشین فروختیم از قیمت خبر نداشتیم ی جور زبون بازی میکرد می‌گفت ماشین اولمه و آهو ناله بعد رفتیم پس بگیریم هنوز سند نزده بودیم و میشد پس گرفت گفت زنم دوتا بجه هام و پدرم از دیروز کلی ذوق دارن و التماس ک بخاطر بجه هام نبرید ماشینو شوهرم دلش سوخت گفت ولش کن این ده تومنم خدا بده اومدیم خونه ی ماه رفتیم واسه تعویض پلاکشو و اینا فهمیدیم طرف دلاله😑ی جور ناله میکرد دله سنگ می‌سوخت.ولی خب مام بعدش ی ماشین دیگه خریدیم توش سود کردیم و خدام واسمون جبران کرد ولی اون بشر خیلی مار بود واقعا.

چقدر نامردند پول چی میبرن واسه زن و بچه شون

تو دیوار وسیله میذاری،همه فقط آه و ناله میکنن،نداریم و فلان.

ولی دروغ زیاد میگن.بعضیا انقدرررر چونه میزنن که حالتو بد میکنن.کلا تو دیوار آزار و اذیت زیاده.

من نمی دونستم چون خودم بهش اطلاعات صادقانه دادم فکر می کردم اونها هم آدمن مرده التماس می کرد

به نظرم حالا که خیلی بعیده که پس بده  خودتو درگیر نکن به این فکر کن که نیت تو صادقانه بوده و پولی هم که گرفتی حلاله. اون شخصم واگذار کن به خدا

چقدر نامردند پول چی میبرن واسه زن و بچه شون

یه شغل اصلی هست دیگه دلالی!!! بنظرم اگر در حالت عادی باشه ایرادی نداره ولی وقتی با چرب زبونی و گول زدن توام باشه و تخفیف بخواد و بگه نداشتم و ندارم و بهرحال ازین قبیل کارا بکنه قطعا کار درستی نیست ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗