2777
2789
عنوان

اونایی که سبزه هستن

462 بازدید | 46 پست

پوستم سبزست معمولیم گاهی سبزه روشن کاهی سبزه تیره  ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم تو خیابون پسر ببینم رامو کج میکنم یا نگاه کنن همش فک میکنم پیش خودشون میگن سیاهه فلان احساس میکنم بخاطر پوستم کسی خوشش نمیاد ازم یا قبولم نداره پسرای خوشگلو خوشتیپ ک هیچی اصلا نه مغازه این افراد میرم نه رد میشم ازش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصولا اینجوری ک کسی به آدم‌های معمولی نگاه نمیکنه چه سفید چ سبزه 

اگه خیلی خوشگل باشي نگاه میکنن

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

سبزه ک قشنگه 

مخصوصا اگه اعضا چهره خوشگل باشه خیلی شیک میشه 

احتمالا بد تیپ هستی 

رو تیپ و رنگ های ک میپوشی دقت کن 

مثلا تناژ رنگ  نود بپوش 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
از قدیم گفتن سفید سفیدش ۱۰۰ تومن ،سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه☺️

شماهم هی اینو یادگرفتین تو هرتاپیکی میگین

الان حرف شما فرقش با توهین به سفید ها چیه ؟ با این حرف میخواید بگید پوست سبزه برتره مثلا؟

شماهم هی اینو یادگرفتین تو هرتاپیکی میگینالان حرف شما فرقش با توهین به سفید ها چیه ؟ با این حرف میخو ...

من اولین باره گفتم!

من خودم سفیدم چه توهینی!

شما هم دنبال زیر بغل ماری

بخدا یه دختره میاد باشگاه ما خیلیییی سبزست بشدت بعد همیشه شلوارک اینا میپوشه خدای اعتماد بنفسه تازه عینکیم هست خوشگلم نیست بگم از اونه فقططططط اعتماد بنفس

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

منم سبزه ام گاهی. سبزه گاهی گندمی  چه میشه کرد منم خیلی غصه میخورم ولی تو فکر کنم اعتماد به نفس نداری  وگرنه سبزه اون قدر ها بد نیس به هرحال سلیقه ایی تو فکر‌کن من شوهرم سفید هس این ناراحتم کرده 

حال من حال مریضی است که در کشتن او❤️‍🩹🚑🕳️                             درد و درمان و طبیبش همه همدست شدند🤍🕊️

من اولین باره گفتم!من خودم سفیدم چه توهینی!شما هم دنبال زیر بغل ماری

وا خب این شعر نشونه ارزش گذاریه دیگه

هیچ رنگ پوستی نسبت به بقیه برتری نداره از نظر من

زیبایی هم هیچ معیار خاصی نداره