پوستم سبزست معمولیم گاهی سبزه روشن کاهی سبزه تیره ولی اصلا اعتماد بنفس ندارم تو خیابون پسر ببینم رامو کج میکنم یا نگاه کنن همش فک میکنم پیش خودشون میگن سیاهه فلان احساس میکنم بخاطر پوستم کسی خوشش نمیاد ازم یا قبولم نداره پسرای خوشگلو خوشتیپ ک هیچی اصلا نه مغازه این افراد میرم نه رد میشم ازش
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ینی بدنش انقد خوشگلهههه ماشاءالله هزار ماشاءالله برنزه خدادادی
من عاشق تیپشم تو مجالس و اینا خیلی شیکه رنگ پوستش وقتی معلومه چهرشم من و مامانم دوس داریم
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
کمبود بعضی ویتامینا باعث تیره تر شدن پوست میشه ...ویتامین E.c B12..ی مدتت ولتی ویتامین بخور ..اگلاغری یکم چاق شو .رنگ پوستت باز بشه ..منم سبزه ام .کرم لایه بردار گرفتم شبا ب جاهای تیره تر میزنم
سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔
لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)