2777
2789
عنوان

نون تو ارایشگریه

204 بازدید | 23 پست

برید ارایشگری یاد بگیرید ک نون توشه، دوستم سر ی سال ایفون خرید و کای پول تو جیبشه! هیشکی مث ما زنا نمیتونه برینه تو پول شوهرا ک میدیم ب این ارایشگرا، خانومه الان هشت میلیون داد بهش برای رنگ مو، بی چون و چرا کارت کشید

نون تو وکالته

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

منم دلم میخواد ولی حس میکنم ۳۰ سال دیره برا شروع

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هست اما برای همه و همه جا این جوری نیست.

من شغلم سال ها ست آرایشگریه بعضی از دوستام که رفتن شهرای دیگه خیلی درآمدشون عالیه اما اون یکیا نه اون روز از درآمدشون کلی گلایه داشتن به محیط زندگی و مهارت طرف بستگی داره.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

ببین فقط یادگرفتن نیست من لایت یاد گرفتم با هیرکات 

صدتا جا رفتم برای کار گفتن ما آرایشگر با مشتری میخوایم 

یا نمیخواستن نیرو 

حتی برای یه دوره کاراموزی و دستیاری هم قبول نمیکردن

فقط اسم در کرده

وکیل با سابقه خوب درامد دارهوکیلای جدید تا به درامد برسن طول میکشه

وکالت،پزشکی،داروسازی،دندون،فرهنگیان،

اینا هم شخصیت داره هم پول داره

تهش ۱ سال میری زیر دست یه وکیل کار اموزی دیگه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.