2777
2789
عنوان

کسی هفته هشتم سقط کرده

261 بازدید | 40 پست

چه جوریه ؟

قلب در سونو دیده نشدهفته هفته و 3 روزه هستم و سن جنین 6 هفته نشون میده دکترم گفت یک هفته صبر کن 

طبیعی بدون دارو چه جوری میشه سقط کرد عوارض نداشته باشه 

زعفران موثر هست ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لک بینی هیچی ندارم فقط سینه هام مثل اول دردناک و سفت نیست دیگه

بارداریت متوقف شده متاسفم

صبرکن یا خودش سقط میشه یا قرص میدن یا کورتاژ 

واسه من پوچ بود خودش سقط شد

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دوبار اینطور شدم دکتر گفت برو پیاده روی چون قرص هم گزاشتم اصلا اثر نکرد و قلب نداشت یه هفته هم بوو رشد نداشت یعنی رشرش متوقف شده بود منم ی پیاده روی اساسی کردم بعدشم طناب زدم زعفرون دم کردم شاید چند کیلومتر پیاده روی کردم دیگه افتادم رو دل درد و خونریزی و ...رفتم سونوگرافی گفت بقایا نداری همش اومده ولی خیلی خونریزی کردم مریض شده بودم دبگه چهل روزم لکه بینی داشتم خیلی بعدش به خودت و تغذیت برس

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤