2777
2789
عنوان

اونایی که سبزه هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست
از قدیم گفتن سفید سفیدش ۱۰۰ تومن ،سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه☺️

این فقط واسه دلخوشیه 💔

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا یه دختره میاد باشگاه ما خیلیییی سبزست بشدت بعد همیشه شلوارک اینا میپوشه خدای اعتماد بنفسه تازه ...

عینکی بودن شد عیب😂😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ارههه واسه دلخوشی😁

اینو آقاجونم واسه دختر برادرش میخوند همیشه

کوچولو هم بود خدایی خوشگل نبود بانمک بود ولی بزرگ شد ماشاالله انقد ناز شد

کلا خیلی درگیر اینچیزا نباش چون ما فکر میکنیم بقیه خیلی در گیر ما هستن ولی اینجوری نیست هر کی دنبال گرفتاری خودشه 

از قدیم گفتن سفید سفیدش ۱۰۰ تومن ،سرخ و سفید ۳۰۰ تومن حالا که رسید به سبزه هرچی بگی می ارزه☺️

هر تیپی و هر پوستی جذابیت خودشو داره و قابل نرخ گذاری نیست... بعضی آرایش‌ها بیشتر به سبزه ها و بعضی به پوستهای دیگه میخوره. و توی انتخاب رنگ لباس و مو هم همینطور... باید ببینیم چی بیشتر بهمون میاد 

عینکی بودن شد عیب😂😂

نگفتم عیب داره

ولی عینکش از اون ذره بینیاست خیلییی ضعیفه چشمش دهنشم بازه کلا 

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

ن تیپم اوکیه

پس رو رنگای ک میپوشی دقت کن 

اتفاقا برای اقایون رنگ سبزه جذابه 

مخصوصا اگه خودش سفید باشه 

ولی پسرا سبزه اغلب سفید دوسدارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

منم سبزه هستم. دقیقا همین حس رو الانم ک سنم از ۴۰گذشته دارم. دوس داشتم سفیدبودم.

خب پوست سفید یه چی دیگس.

اما خب نمیشه کاریش کرد.

سعی کن روی روح و روانت کارکنی. همون اعتمادبنفست عزت نفست. 

درموردش مطالعه کن و حتی مشاوره برو. 

روی هیکلت و اندامت و پوستت تمرکز کن.

روی پیشرفت علمیت و هنریت و شخصیتیت کار کن.

اگه دقت کنی زشت ترین زنان ، موفق ترین زنان توکل دنیا هستن.الکی مثلا ما زشتیم🙃

خودشو قبول داره دیگه

سبزه ای کرم مثلاشماره چند میزنی

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)