جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره.
بله شکایت میکنن اگر یک دزد بیاد خونه شما پاش بشکنه میتونه شکایت کنه
واقعا برام مهم نی چون دیروز اتفاقی برام افتاد ک خیلی بهش فک کردم اگر میتونستم دفاع کنم و نزارم دست کثیف کسی بهم بخوره برام بهتره حالا بعدش یه کثیفی مثل اون بخواد شکاین کنه مهم نی چون اصلا بعید میدونم این اتفاق بیفته و بتونه پیدام کنه مگه من تونستم شکایت کنم ؟
ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم، ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃