2777
2789

خیلی دنبال کار میگشتم… تا اینکه یه دکتری برگشت بهم گفت ما بهت لیزر یاد میدیم ببا مطب ما کار کن… یک ماه و نیم اونجا کار کردم خودم مدل میبردم دستم روان بشه… تو اون یک ماه مرده هر سری سر به چیزی تحقیرم می‌کرد…جالب اینه مطبش اصلا مشتری نداشت و همش میگفت تبلیغ می‌کنم برات مشتری میارم تو بیا تا اینکه یه روز من مریض شدم و روی بدن یه سری زخم دیدم…رفتم دکتر گفت تبخال تناسلی هست… من به منشی خانم اونجا گفتم شرایطم اینه فعلا نمیتونم بیام…اینم به دکتر گفت که خب ایرادی نداشت…بعد از یک هفته رفتم یه دکتر دیگه گفت تبخال نیست و اصلا و قارچ … من خیالم راحت شد…امروز زنگ زدم به دکتر…که درمورد قارچ بگم و بگم که تبخال نیست…تا شروع به حرف زدن نکردم… دیدم میگه اره زن منم بخواد بیاد لیزر پیش تویی که مریض هستی نمیارم اصلا اخلاقی نیست من تورم توی مطب خودم نگه دارم …وای یهو بغض کردم…گفتم تبخال نبوده قارچ بوده… گفت هر چی که بوده برو نامه پزشک بگیر بیار برام تا راهت بدم… منم می‌خواد برم دکتر…😭جوابش که خوب بود میرم میندازم تو صورتش و میگم حاضرم گشنگی بمیرم ولی پیش تو کار نکنم .

یکی از خاله ی های بیشعوره منم دکترا داره ولی گاوه گاو

البته گاو حرمت داره باید یه چیز دیگه بگم بهش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این جمله کلیشه ای خیلی غلطه اتفاقا تحصیلات خیلی عالیه و باعث رشد میشه 

هرچیزیم استثنا داره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نمیدونم چی بگم

من خودم لیزر میرم بشددددت وسواسم

حتی اگه این موضوع به گوشم برسه با اینکه میدونم قابل سرایت نیست ولی دیگه اونجا نمیرم

شما هم صبر کن تا درمانت تموم شه

برخورد ایشون یکم تند بود

دلتنگ آواز قو🦢

وای عزیزم حالا جدا از مسئله کارفرمات 

چرا اصن مراقب نیستییی

به عنوان اپراتور لیزر هزارجور ادم میان زیر دستت اگه واقعا زگیل بود میخاستی چیکار کنی؟؟ خیلی مواظب خودت باش

اصن گیریم هم قارچ باشه شما به بدن مراجعه کننده دست میزنی چ دلیلی داره بازم کارتو ادامه بدی 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .

تبخال هم اصلا اینجوری به کسی سرایت نمیکنه فقط از طریق خون یا رابطه جنسی… خیلی حالم خرابه اشغال عوضی

اگه تبخال بود فک کنم اجازه داشت که اجازه کار بهت نده ولی شما اشتباه کردی همون اول بهش گفتی این مشکلو دارم میگفتی مریضم یه مدت نمیام. نهایت دور از جون تبخال بود خودت دیگه نمیرفتی اونجا

خودت بی سیاست بودی گفتی تبخال تناسلی منشیم رفته گفته به دکتر...

اتفاقا من عاشق اخلاق ورفتار دکتر شدم که جون مردم براش مهم بوده چون تبخال تناسلی اصلا خوب نمیشه...ومریضی بدیه

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔