هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 عنوان تیروییدم نرمال شد ماه پیش اقدام کردم ب بارداری الان هفته شش بارداری تیروییدم کم کارشده 243 بازدید | 46 پست ماه پیش نرمال بود دکتر گفت بجای یک قرص نصف بخور یعتنی ۵۰.الان بعد یک ماه کم کاررر شده عددش شده ۱۰ تیروییدم چ غلطی کنم 🫠 دکتره گفت ۲۰ روزدیگه ازمایش بده بیا اینطوری خطرناکه فلانه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 1403/10/16 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 الان من سوالم اینه چرا کم کار شدهههه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
panbeh1 عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 170 تا جایی که من میدونم تیرویید کم کار هیچ وخت همیشگی از بین نمیره باید تا اخر عمرت بخوری میگذره میرسیم میبینیم :)
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 33912 الان من سوالم اینه چرا کم کار شدهههه برای منم اوایل بارداری کم بود، بعد درست شد خودشدکتر چیزی نگفت بهداشت ایرادگرفتموجب سقط نمیشه فکرکنم جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 تا جایی که من میدونم تیرویید کم کار هیچ وخت همیشگی از بین نمیره باید تا اخر عمرت بخوری اشتباه فهمیدی بابام تیرویید کم کار داشت خورد داروهارو فکر کنم یساله درمان شد کامل هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
panbeh1 عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 170 اشتباه فهمیدی بابام تیرویید کم کار داشت خورد داروهارو فکر کنم یساله درمان شد کامل کامل از بین نمیره عزیزم برا بعضیا نرمال میشن چن ماه نخوردنی بدتر برمیگرده میگذره میرسیم میبینیم :)
کلیلهودمنه عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 6195 اشتباه فهمیدی بابام تیرویید کم کار داشت خورد داروهارو فکر کنم یساله درمان شد کامل نه اتفاقا درست گفت اگه هاشیموتو باشی باید تا آخر عمر بخوری
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 برای منم اوایل بارداری کم بود، بعد درست شد خودشدکتر چیزی نگفت بهداشت ایرادگرفتموجب سقط نمیشه فکرکنم چند بود عزیزم؟یعنی قبل اون سابقه کم کاری تیرویید داشتی؟بدون دارو درست شد یا داروهارومصرف کردی خداکنه اخه واسه من ۱۰ بود ۱۰ خیییلی کمکاره 🫠 هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 کامل از بین نمیره عزیزم برا بعضیا نرمال میشن چن ماه نخوردنی بدتر برمیگرده چند ساله نمیخوره خداروشکر هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 نه اتفاقا درست گفت اگه هاشیموتو باشی باید تا آخر عمر بخوری خب هاشیمتو نیستم هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
panbeh1 عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 170 باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه دقیقا چیز خیلی خطرناکی هم نیست یه ماه بخوره نرمال میشه و برای بچه فک نکنم قرصش مضر باشه درواقع نخوره ضرر داره میگذره میرسیم میبینیم :)
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه فعلا گفت ۲۰ روز دیگ بیا هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه بنظرت چرا کمکار شد دلیلش بارداریمه؟ هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 5141 باید بری دکتر غدد قرص و برات تنظیم کنه خطری نداره؟ هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست