2777
2789

نامزد گفتم نترکه فعلا دوست پسرمه وای داشتم خفه میشدم ۴ ماهه باهمیم من لنز طبی میذارم چندین ساله رنگش عسلی بود همش عذاب وجدان داشتم چون بالاخره باید میفهمید دیگه دیشب ی عکس بدون لنز فرستادم از چشام مثل همیشه تریف کرد گفتم متوجه چیزی نشدی گف چشات مشکیه؟گفتم اره گف قشنگه مشکی جذابیه الان بنظرتون نظرش عوض میشه؟😑😑دیگه گفتم هرکار میخواد بکنه بذار بدونه من اینطوریم خودمو راحت کنم لاقل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمقابل جیزهایی ک احتمالا اون ازت پنهان کرده باشه چیزی نیست

من خیلییی بزرگش کردم ینی چیز خاصی نیس؟😐همش فک میکردم گولش زدم😂حالا میگم رنگ لنزمم آبی و سبز اینا نبود عسلی بود

مطمئن شو اصلا قصدش ازدواج هست یا ن اکس منم ی مساله ای بهش گفتم گفت ایراد نداره بعد فهمیدم چون از اول ...

ینی اگه قصدش ازدواج باشه بخاطر رنگ چشم نظرش ممکنه عوض شه؟🧐

کار بدی انجام ندادی عزیزم

فقط😂 چشم مشکی نداریم

قهوه‌ای تیره هستن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑