2777
2789
وقتی تو تکرار اوکی بوده نگران نباش، اگه مشکلی بود بازم نرمال نشون نمیداد دفه دوم

میگم نکنه، اشتباه کرده باشن

دخترم۳۷هفته دنیاامد، زردی هم داشت، شایدبه خاطراین ها بالانشون داده

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
عزیزم چیز جدی نیست اصلا این قرص به بچه اسیب نمیزنه نگران نباش برا همه یکی نیست متاسفانه تیرویید برا ...

ممنون گلم دکتره ترسوند منو گفت خطریع فلانه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تیرویید دارم معلوم نیس چه مرضی ایه خودش کم و زیاد میشه

چ عجیب

ممکنه از بارداریمه ک کمکار شده دوباره؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اگه کم کار بمونه برا جنین خطر داره رو هوشش اثر میزاره

هووففف ۲۰ روز دیگه دوباره میرم ایشالا درست شده باشه

دلیلش مشخصه چون باردار شدیجنین هورمون تیروئید رو باندازه نیازش میکشه، اگه کمکار باشی بدتر میشه، دکتر ...

ممنون گلم نصف میخوردم الان شده یه دونه کامل گفت ۲۰ روز دیگه بیا .هفته ۶ام تازه فهمیدم باردارم 

۳.۹بودبله بدون داروقبلش آزمایش نداده بودم، یعنی داده بودم نداشتم، سال قبلش اما یک مدت حالم بد بود، ع ...

عجیبه ک خودش نرمال شده بدون دارو خداروشکر..

۳و ۹ زیاد نیس 

مال من ۱۰ بوددد خیلی کمکاره متسفانه

ان شالله اگرم درست نشده بود قرض میدن میخوری درست میشه نگرانی نداره

الانم قرص داده ک بخورم اره بهرحال ک تنظیم میشه ولی کروناام گرفتم دارو پشت دارو ..

ممنون عزیزم❤️

اشکال نداره منم تو بارداری اینقدر سرماخوردگی و.....تا خدا بگه بس

انشالله خدا خودش کمک کنه

ممنون گلم نصف میخوردم الان شده یه دونه کامل گفت ۲۰ روز دیگه بیا .هفته ۶ام تازه فهمیدم باردارم

خب دیگه‌نگران نباش اوکی میشه ، منم خودم کمکاری دارم ۱۰ ساله قرص میخورم، الانم باردارم، اوایل بارداریم با قرص بالای ۴ بود بازم، رفته بود بالا ، بعد ک دکتر دوز دارومو بالا برد اوکی شد

خب دیگه‌نگران نباش اوکی میشه ، منم خودم کمکاری دارم ۱۰ ساله قرص میخورم، الانم باردارم، اوایل بارداری ...

خب خداروشکر ممنونم گلم بابت دلگرمی

ممنون گلم دکتره ترسوند منو گفت خطریع فلانه

نه عزیزم نگران نباش دارو بخوری یه ماهه خیلی کم میشه از ده میبینی شده نیم اصن نرمال گوگل بزنی میبینی قرصشم عوارض نداره برا نینی ایشالا که به سلامتی و خوشی بغل بگیریش 

میگذره میرسیم میبینیم :)
نه عزیزم نگران نباش دارو بخوری یه ماهه خیلی کم میشه از ده میبینی شده نیم اصن نرمال گوگل بزنی میبینی ...

ممنون رفیق خیلی لطف کردی  آروم شدم واقعا❤️