2777
2789
چند ساله نمیخوره خداروشکر

عزیزم چیز جدی نیست اصلا این قرص به بچه اسیب نمیزنه نگران نباش برا همه یکی نیست متاسفانه تیرویید برا بعضبا میره برا بعضیا موقتی

میگذره میرسیم میبینیم :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلش مشخصه چون باردار شدی

جنین هورمون تیروئید رو باندازه نیازش میکشه، اگه کمکار باشی بدتر میشه، دکتر قرصاتو توی بارداری باید زیاد میکرد، کرده؟ اگر دوز داروهاتو تغییر داده و بیشتر کرده بخور و ۲۰ روز دیگه آز بده نگران نباش

حتما هم ویتامین دی روزی یکی ۱۰۰۰ بخور ک کمک میکنه ب تنظیم تیرویید

چند بود عزیزم؟یعنی قبل اون سابقه کم کاری تیرویید داشتی؟بدون دارو درست شد یا داروهارومصرف کردی خداکنه ...

۳.۹بود

بله بدون دارو

قبلش آزمایش نداده بودم، یعنی داده بودم نداشتم، سال قبلش اما یک مدت حالم بد بود، علائم تیروئید کم کاربود،میگم شاید تیروئیدم کم کاربود حالم بد بود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
تا ۴ اوکیه از نظر دکترا

بهداشت ایراد گرفت

من اصلا بهداشت نمیرفتم، چندماه بعدبارداری رفتم تشکیل پرونده بدم، اونموقع گفتن

یبارم بعدچندماه رفتم گفت قندت بالاست، چرادکتر چیزی نگفته، گفتم الان میشه کاری کردگفت نه، هردفعه رفتم ته دل من خالی کردن

اصلاهم قندم بالانبود، نمیدونم چرااونطوری میکردن

تا ۴ اوکیه از نظر دکترا

دخترم دنیاآمدرفتم غربالگری کف پا، تیروئدش شد۵.۹

گفتن بایدتکرارکنه

مجددتکرارکردم، شد۱.۳

گفتن خوب

الان دخترم ۳ماعش لازم باز من آزمایش خون بدم یانه

چندبارمتخصص اطفال دخترم گفتم آزمایش بنویس گفت خوب بوده، چراالکی بچه اذیت میکنی

نمیدونم چیکارکنم، 

بهداشت ایراد گرفتمن اصلا بهداشت نمیرفتم، چندماه بعدبارداری رفتم تشکیل پرونده بدم، اونموقع گفتنیبارم ...

یه دوره ای میگفتن باید زیر ۲ و نیم باشه تو بارداری، بعد مقالات جدید و تحقیقات جدید گفتن نه تا ۴ اوکیه، دیگه دکترا مبنا رو گذاشتن ۴، بهداشت رو همون چندسال پیش مونده اپدیت نیست اطلاعاتش

یه دوره ای میگفتن باید زیر ۲ و نیم باشه تو بارداری، بعد مقالات جدید و تحقیقات جدید گفتن نه تا ۴ اوکی ...

ممنونم، خلاصه بااین اطلاعاتشون تن وبدن همه میلرزونن

دخترم دنیاآمدرفتم غربالگری کف پا، تیروئدش شد۵.۹گفتن بایدتکرارکنهمجددتکرارکردم، شد۱.۳گفتن خوبالان دخت ...

وقتی تو تکرار اوکی بوده نگران نباش، اگه مشکلی بود بازم نرمال نشون نمیداد دفه دوم