2777
2789
عنوان

بالاخره به نامزدم گفتم که چشمام لنزه طبی هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 84 پست
اره گلم زیاد حساسیت نشون نده اگه طرفت ببینه ک خیلی رو این موضوع وسواس داری ممکنه ب عنوان نقطه ضعفت ا ...

چشم بنظرت اگه واقعا قصدش جدی باشه با این موضوع نظرش عوض میشه؟

بحثش ب اون صورت پیش نیومده بود فقط از چشام تریف میکرد😂دگ گفتم بذار خودمو راحت کنم

خوب کردی تازه ۴ ماهه با همین ک اونم گفتی حالا فکر کردی اون واقعا سیر تا پیاز ش و میگه؟

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استارتر میشه عکس چشمتو بزاری کنجکاو شدممنم لنز طبی میزارم ولی بی رنگ طبیعیه؟ یا مثل لنز های معمولی م ...

عکس با لنز یا بی لنز؟

رنگ عسلی طبیعی هستش گلم ایم برند و رنگ هم👇🏻

Cat eye  از برند دهب

وااای امروز قراره بدون لنز برم😂مثل اسکلا پرسیدم چشای خودم بهتره یا لنز گف باید از نزدیک ببینم ولی ا ...

عهههههه😂

خوش‌بگذره بهتون❤

فکر کنم باهات شوخی کرده😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

خوب کردی تازه ۴ ماهه با همین ک اونم گفتی حالا فکر کردی اون واقعا سیر تا پیاز ش و میگه؟

چون بحث ازدواج و اینا مطرح شد گفتم بذار صادق باشم وگرنه اصلا برام مهم نبود ک بفهمه یا نه بنظرت نظرش عوض میشه؟

چون بحث ازدواج و اینا مطرح شد گفتم بذار صادق باشم وگرنه اصلا برام مهم نبود ک بفهمه یا نه بنظرت نظرش ...

طبیعتا نه نباید عوض بشه چون واقعا من خودمم لنز میذارم بدون لنز و بیشتر خوشم میاد بعدش میگم واقعا چرا میذارم 

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
طبیعتا نه نباید عوض بشه چون واقعا من خودمم لنز میذارم بدون لنز و بیشتر خوشم میاد بعدش میگم واقعا چرا ...

ببین با لنز آدم قشنگتر میشه ها ولی قیافه فابریک آدم ی چیز دیگه س نه؟

من چشم خیلی ضعیف بود یکیش 6 یکی 5/75 همیشه لنز طبی میزاشتم اوایل رنگی بعد دیگه بی زنگ تو دوستی یکبار بحث چشم بود گفت خوبه تو چشمت خیلی قویی یهو زدم زیر خنده گفتم ابوافضل من بدون لنز یه قدمی خودم نمی‌بینم 😂😂تا قبل نامزدی مون دیگه عمل کردم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ