2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم عکس نمیاد بلوچها بیاید بنظرتون طلا کم نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 183 پست
کی میگ بلوچ ها حتما همینقد میگیرن!!!! هیچ باید و حتمنی نیست هرکسی ب اندازه وضعش میگیره کسی ک نداره ب ...

اره عزیزم اجبار نیس جاری من بنده خدا فقد براش دوتا النگو و ی گوشواره و ی انگشتر گرفته همسرش 

ولی همسرم میخاد براش ی سرویس بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کیلو کجاست النگو هام 30 گرمه 300 نیس

چرا نوشتی 300گرم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نه من خودم ۳۵۰ گرم دارم ولی خاهرام اندازه ی گوشواره انگشتر هر کس اندازه جیبش

آها 

استارتر 30گرم نوشته 300گرم 

واسه همین تعجب کردیم

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
عزیز دلم شما که تاپیک قبلیت گفتی کوردمولی این جمله ای که گفتی بلوچیه! همچین گنجیم نیست تو بلوچستان ح ...

😂😂😂فداتشم وقتی همسرم بلوچها معلومه ک بلوچی ام یاد میگیرم اتفاقا جایی ک همسرم زندگی می‌کرده پر گنج بوده 

بخدا ی صفر اضافه اومده

اشکال نداره 

مبارکت باشه 

لباس بلوچی خریدی ؟

خب بلوچ ها اگه اینقدر قدرت خریدشون بالاست چرا اینقدر سیاه‌نمایی میکنند؟ با این پول زندگی کنند دیگه.پ ...

خیر بلوچا انقد قدرت خریدشون بالا نیست شاید عده کمی داشته باشند.. ولی همه اینجوری نیستن

نی نی سایت کلا اکثر آدماش غیر واقعین

༺🖤༻