2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم عکس نمیاد بلوچها بیاید بنظرتون طلا کم نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 3367 بازدید | 183 پست
قیمت جهانی و قیمت داخلی هر دو با هم روی طلا موثرنقیمت جهانی صد درصد قیمت داخلی رو بالا و پایین می ...

وقتی آمریکا یا اسرائیل تهدید میکنه طلا نمیره بالا

ریال میکشه پایین فرق داره اینا 

حباب طلا خیلی نیست حباب اصلی واسه سکه و اینا

فکر کنم سیستانیها وضع مالیشون بدهبلوچها وضع مالی خوبی دارن

یعنی ببینااا این کامنتارو که میبینم دلم میخواد دست بندازم این دهنمو جر بدم

وقتی هیچی نمیدونید عزیزان بهتره که هیچی نگید😐

سیستان منطقه شمال استان سیستان بلوچستانه

کلا اونا یه قوم دیگن مثل قوم ترک و لر و کرد که باهم اینقدر فرق دارن سیستانی و بلوچ هم همینقدر فرقشه

بعدشم اغلب سیستانی ها زندگی کارمندطور و نظامی دارن سطح زندگیشون متوسطه مثل بقیه اقوام ایران 🤦🏻‍♀️

اون عکسهایی رو هم که تو مجازی پخش میشه که فقیرن اغلب مربوط به بلوچستان پاکستانه 

لطفاً این دو تا قوم رو اشتباه نگیرین ...ما لباس متفاوتی داریم که الان زیاد استفاده نمیشه بین مردم شبیه لباس تربت جامی هاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی ببینااا این کامنتارو که میبینم دلم میخواد دست بندازم این دهنمو جر بدموقتی هیچی نمیدونید عزیزان ...

واا چقدر عصبی !!

حالا چرا دهنتو میخای جر بدی؟!!

خب همین جوری بدون دهن چاک خورده اطلاع رسانی کن

انگار مردم خیابان فرشته تهران رو گفتم فقیرن

مرتب اخبار  فقر و بی آبی و بدبختی سیستان بلوچستان رو پوشش میده ...

واا چقدر عصبی !!حالا چرا دهنتو میخای جر بدی؟!!خب همین جوری بدون دهن چاک خورده اطلاع رسانی کنانگار مر ...

وا اون یه اصطلاحه نشنیدی؟ تو سریال پایتخت میگفتن 🙄 کاملا با آرامش نوشتم

آهان پس تو اخبار میگفتن فلان قوم فقیرن فلان قوم پولدارن شما لطف کن تا زمانی که هیچ اطلاعی از شرایط جغرافیایی و زیست آدمای اونجا نداری در این زمینه نظری نده چون حرفت توهین آمیز بود..