2777
2789
مدارک داشته باشی میتونی اراعه بدی... البته فکر کنم حکم اعدام بزنن واسه مرد اگر طرفش متاهل باشهدوستمم ...

شاهد داشت حین سک س شون؟؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس همین. اخه بدون شاهد هیچ کاری نمیشه کرد

شاهد نه

شات چت داشت

عکس دوتاشون ک تو‌ بغل هم بودن و پزشک قانونی... از پشت رابطه میکرده با زنه🤮

قیافه دوست دخترش انقدر زشت بود که نمیشد نگاهش کنی

میگم زشت یعنی داغون اصلا شبیه جن واقعی بود اگه ببینی تا هند میدوعی

زنش عین عروسک چشم آبی دریایی سفید و‌کلا غروسک بود کلی مرد دنبالشن از بس خشگله

شاهد نهشات چت داشتعکس دوتاشون ک تو‌ بغل هم بودن و پزشک قانونی... از پشت رابطه میکرده با زنه🤮قیافه د ...

متاسفانه تواین شرایط بودم. طرف عجوزه زشت سیاه هپلی جای مادربزرگش. اون وقت من ۱۱سال کوچکتر شوهرم و چشم سبز😶😶😶😶

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شاهد نهشات چت داشتعکس دوتاشون ک تو‌ بغل هم بودن و پزشک قانونی... از پشت رابطه میکرده با زنه🤮قیافه د ...

واقعا این مردان چشونه 

بخدا منم هزارتا. برابر از این جن ده خونه خراب کن سرترم 

زنیکه قد کوتاه بی ریخت 

نمیدونم چیه منو به اون...

مدارک داشته باشی میتونی اراعه بدی... البته فکر کنم حکم اعدام بزنن واسه مرد اگر طرفش متاهل باشهدوستمم ...

چي شد آخرش؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چرا ولی نمیتونم ببخشمش همش دروغ هاش و چهره چندشش جلو چشمه

چی بگم.. میگم هروقت حسشو داشتی بگو میخام شلوار بگیرم

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید