(( لطفاً تا آخر بخونید ))
من امروز یه موضوعی برام پیش اومد که خیلی بابتش ناراحت بودم خیلی خیلی حالم بد بود در حد اینکه اشکام بند نمیومد
بعد به نامزدمم گفته بودم که قراره بهت صبح زنگ بزنم باهات صحبت کنم چون میدونستم قراره سر اون موضوع حالم بد بشه...
بعد همونطور که فکر میکردم با حالم بد شد بعد ساعت ۹ صبح بود زنگ زدم به نامزدم گفتم بیدار شو حالم خیلی بده فقط اون بود که میتونست حالمو بهتر کنه توی اون شرایط واقعاً به بودنش نیاز داشتم 💔 حتی جواب تماسمم نداد گفت نمیرم بیرون نمیتونم برم بیرون ه بتونم باهات صحبت کنم چون توی خونه نمیتونست حرف بزنه کسی پیشش بود...
بعد بهش گفتم باشه حداقل بیا پیام بده بهم بزار باهات حرف بزنم حالم خیلی بده اصلاً حتی اهمیتم نداد گفتش که من تازه از خواب بیدار شدم خوابم میاد بگذر از من 😐😐
داشتم ازش خواهش میکردم بیا من الان فقط به بودن تو نیاز دارم اصلاً اهمیت نداد گرفت خوابید منم همونطوری داشتم گریه میکردم حالم خوب نبود😭😭😭
خیلی دلم شکست واقعاً:) بهشم هرچی میگم میگه من خواب بودم تازه از خواب بیدار شدم چه جوری انتظار داری پیشت باشم؟
خانوما اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم خب کسی که از خواب بیدار شده میتونه وقتی میبینه طرف مقابلش حالش بده یه دست و صورتشو آب بزنه یه خورده سر حال بشه بیاد داقل حالتو بهتر کنه به حرفات گوش بده ولی اون اصلاً اهمیت نداد گرفت خوابید یه جوری حرف میزد انگار طلبکاره 😭😭😭😭 خیلی دلم شکسته نمیدونم حق با کیه 💔💔