2777
2789

(( لطفاً تا آخر بخونید ))

من امروز یه موضوعی برام پیش اومد که خیلی بابتش ناراحت بودم خیلی خیلی حالم بد بود در حد اینکه اشکام بند نمیومد 

بعد به نامزدمم گفته بودم که قراره بهت صبح زنگ بزنم باهات صحبت کنم چون می‌دونستم قراره سر اون موضوع حالم بد بشه...

بعد همونطور که فکر می‌کردم با حالم بد شد بعد ساعت ۹ صبح بود زنگ زدم به نامزدم گفتم بیدار شو حالم خیلی بده فقط اون بود که می‌تونست حالمو بهتر کنه توی اون شرایط واقعاً به بودنش نیاز داشتم 💔 حتی جواب تماسمم نداد گفت نمیرم بیرون نمی‌تونم برم بیرون ه بتونم باهات صحبت کنم چون توی خونه نمی‌تونست حرف بزنه کسی پیشش بود...

بعد بهش گفتم باشه حداقل بیا پیام بده بهم بزار باهات حرف بزنم حالم خیلی بده اصلاً حتی اهمیتم نداد گفتش که من تازه از خواب بیدار شدم خوابم میاد بگذر از من 😐😐 

داشتم ازش خواهش می‌کردم بیا من الان فقط به بودن تو نیاز دارم اصلاً اهمیت نداد گرفت خوابید منم همونطوری داشتم گریه می‌کردم حالم خوب نبود😭😭😭

خیلی دلم شکست واقعاً:) بهشم هرچی میگم میگه من خواب بودم تازه از خواب بیدار شدم چه جوری انتظار داری پیشت باشم؟ 

خانوما اگه بخوایم منطقی نگاه کنیم خب کسی که از خواب بیدار شده می‌تونه وقتی می‌بینه طرف مقابلش حالش بده یه دست و صورتشو آب بزنه یه خورده سر حال بشه بیاد داقل حالتو بهتر کنه به حرفات گوش بده ولی اون اصلاً اهمیت نداد گرفت خوابید یه جوری حرف می‌زد انگار طلبکاره 😭😭😭😭 خیلی دلم شکسته نمی‌دونم حق با کیه 💔💔

:))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای اسی جمع کن خودتو ،تو قبل نامزدتم مشکل داشتی ،چه جوری حل میکردی؟ که حالا اون باید ارومت کنه ؟ 

چرا اینقدر خودتو وابسته به اون نشون میدی

بعدم اینطور که میگی نامزدت نبست که نمیتونه تو خونه باهات بحرفه

حتما دیر خوابیده اینجوری جوابتو داده والا یه بار خواهرم از بابام کتک خورد زنگ زد شوهرش تو عقد بودن گفت بیا اونم اومد فکر کن چی گفت گفت خوب کرد بابات کتکت زد البته ایشون دورو بودن و خیلی ترسو 

وای اسی جمع کن خودتو ،تو قبل نامزدتم مشکل داشتی ،چه جوری حل میکردی؟ که حالا اون باید ارومت کنه ؟ چرا ...

نه به خاطر اینکه همه خواب بودن نمی‌تونست تو خونه صحبت کنه 

بعدشم نگفتم فقط اون می‌تونه مشکلم حل کنه گفتم اون می‌تونست آرومم کنه

به دوست پسر میگی نامزد؟ مشخصه تعهدی نیست، دوس پسر موقع س. ک. س آماده هست فقط

مگه با رل 

هم س.ک...س ارهه 

خب نباید اینکارو کنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

نمی‌دونم منو همسرم بد عادت کرده یا چی 

ولی من وقتایی ک از ته دلم خیلی ناراحت باشم اون حتی وسط خوابش هم ک باشه یهو بیدار میشه یعنی دوران دوستی هم اینطور بود بدون اینک من چیزی بگم خودش پیام میداد و می‌گفت نگرانت شدم 

پس باور کن همسر من این کارو میکرد فوق العاده ناراحت میشدم و راحت ازش نمیگذشتم

به دوست پسر میگی نامزد؟ مشخصه تعهدی نیست، دوس پسر موقع س. ک. س آماده هست فقط

شما به چه حقی وقتی نمی‌دونی قضاوت می‌کنی ؟؟؟ دوست پسرم نیست و نامزدمه 

بعدشم هیچ وقت کسی رو قضاوت نکن تو گناهش دانتتو نگیره !!!