من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بهتره بهش یاد بدید که خواب فقط رویا هست، تاریکی هم چیز خاصی نیست فقط وقتی نور نیست اتاق تاریکه همین
بهتره پیشش نخوابید تا عادت کنه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
اتاقشو روشن کن و هر بار میاد برگردون تو اتاقش پیشش بمون تا خواب بره و برگرد سر جات سخته شاید خسته باشی و همونجا خوابت بگیره ولی وظیفه مادری ت دوست من بچه آخر بود موند پیش پدر مادرش الان ۳۳ سالشه شبا پیش مادرش میخوابه اینقدر وابسته س ازدواجم نمیتونه کنه
کنارش بخواب تا خواب میره ، بعد برو ، اما بهش بگو شب هر موقع صدات کرد تو میای کنارش ! پیشش نمون عادت میشه براش به خودش هم بگو از پیشت میرم وقتی خواب بری ، بهش تلقین کن شب ها که میخوای بخوابی این دعا رو که بخونی خدا چند تا فرشته مهربون میفرسته تا صبح کنارت باشن ، دیگه خواب بد نمی بینی
نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱