2777
2789
عنوان

همه رو از دست دادم😭😭💔

212 بازدید | 23 پست

اصن نمیدونم چطور شروع کنم😭😭

خیلی بدبختم😭😭

اول از همه دایی 30 سالمو از دست دادم بعد خاله 46 سالمو بعد دوست صمیمیم رو دو سال پیش...بعد عزیم رو یک سال و خورده ای پیش..بعد عمو بزرگم رو بعدش دخترعمه ی 20 سالمو و امروز خبر فوت یکی دیگه از دایی هامو دادن😭 هرکسی واسم عزیز بود و دوستشون داشتم از دست دادم😭خدایا دیگه نمی‌کشم مگه آستانه تحمل من چقدره😭😭💔

مامانم همینطوریشم به خاطر یکی از برادراش افسردگی داره حالا نمی‌دونم مامانمو چیکار کنم اصن چطور بهش بگیم😭

میشه برام دعا کنید دلم آروم بگیره😭

وای خدا بهتون صبر بده سخته 😔

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا رحمتشون کنه. واقعا سخته. سعی کن خودتو تخلیه کنی با گریه کردن، با نوشتن. قبلی ها الان باید برات عادی شده بود. این که قبلیا هنوز اذیتت میکنه، یعنی کامل تخلیه نشدی از نظر احساسی.و هنوز قبول نکردی مرگشونو. اول باید قبول کنی و بعد سوگواری کنی که بگذره. قربون دلت شم🫂

خیلی سخته عزیزم درک میکنم منم تو یکسال دایی عزیزم که خیلی دوسش داشتم و خاله هامو از دست دادم چاره ای نیست جز صبر که خدا میده همه یه روز میریم بالاخره 

خدا رحمت کنه و روحشون شاد سعی کنید به مادرتون خیلی برسید و کنارش باشید واقعا سخته خدا صبر بده بهتون 

نمیشه اصلا نمیشه😭😭همین دیروز برای آخرین بار بغلش کردم چطور قبول کنم😭

چن سالش بود علت فوتش چی بود 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"